ACCIDENT MORTAL: Tânăr de 16 ani strivit într-un BMW, împrumutat!
ACCIDENT MORTAL: Tânăr de 16 ani strivit într-un BMW, împrumutat!

ACCIDENT MORTAL: Tânăr de 16 ani strivit într-un BMW, împrumutat!

Accident mortal la intrarea în Câmpulung, dinspre comuna Bughea de Jos! Un tânăt de 16 ani şi-a pierdut viaţa după ce, prietenul său de 21 de ani, aflat la volanul unui BMW, s-a răsturnat.

Duminică au fost trei ceasuri rele pentru patru tineri din comuna Godeni, sat Capul Piscului. Un tânăr de 21 de ani, împreună cu amicul său de 16 ani, şi alţi 2, au plecat la o plimbare cu maşina celui de 21 de ani, un turism marca BMW.

Accidentul s-a produs pe drumul dintre Bughea de Jos şi Câmpulung, la intrarea în municipiu. Tânărul de 21 de ani, se afla la volanul BMW-ului. Rulau dinspre Bughea spre Câmpulung. Probabil lipsa de experienţă la volanul unui autoturism cu mulţi cai putere sub capotă, a făcut ca, cel de la volan, să piardă controlul asupra maşinii, să iasă în decor. Maşina s-a răsturnat, acesta fiind momentul în care pasagerul de pe locul din dreapta să se rănească. Traumatismele lui au fost incompatibile cu viaţa.

„A fost vorba de un autoturism care s-a răsturnat și a venit înapoi pe roți. În interior de aflau 4 tineri, iar dintre aceștia, doar șoferul și pasagerul din dreapta au avut nevoie de îngrijiri medicale.

La fața locului, pompierii au găsit pasagerul din dreapta cu vârsta de 16 ani, inconștient, pe care l-au extras și l-au predat ulterior unui echipaj SAJ. Șoferul cu vârsta de 21 de ani a fost preluat de un alt echipaj al SAJ. Militarii au asigurat și măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor pe timpul intervenție.”, transmit cadrele ISU Argeş.

Tânărul de 21 de ani, vroia să cumpere maşina, şi făcea o tură de probă. Numai că, nu i-a ieşit aşa cum vroia, astfel că, a făcut maşina praf, iar viaţa prietenului său de 16 ani, s-a sfârşit.

La faţa locului s-au deplasat cadrele Biroului Rutier Câmpulung. Poliţiştii au demarat cercetările, urmând să stabilească modul în care s-a produs accidentul. Conducătorul auto a fost dus la UPU Câmpulung pentru îngrijiri medicale.

,,În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.”, transmite IPJ Argeş.

About The Author

Related posts