Accident pe DN 73! O tânără a ajuns la spital!

Accident pe DN 73! O tânără a ajuns la spital!

Accident rutier pe DN 73, pe raza comunei Schitu Goleşti soldat cu însemnate pagube materiale şi vătămarea corporală a unei tinere.

Ioana Diana Velicu se afla la volanul unui autoturism Dacia Logan. Tânăra se deplasa dinspre Câmpulung spre Piteşti.

Pe raza comunei Schitu Goleşti, pe un tronson de drum drept, tânăra a pierdut controlul volanului, a ieşit de pe partea carosabilă şi s-a izbit violent de o traversare din beton. Maşina s-a distrus în partea faţă, iar pe tânără, din izbitură, a aruncat-o pe scaunul din dreapta şi s-a lovit cu capul de parbriz.

Oamenii erau prin curţi când s-a produs accidentul, iar cei acre stau în zonă au ieşit imediat să vadă ce s-a întâmplat : «Eram aici, car dovlecii din grădină. Abia intrasem în curtea casei când s-a întâmplat. Vă daţi seama că a trecut chiar pe aici pe unde merg eu cu roaba. Cred că m-aş fi speriat rău de tot! Am auzit o bufnitură, cred că i s-a spart vreo roată, nu ştiu, că viteză mare nu cred că a avut, că nu o mai scoteau aşa întreagă. Bine că nu e moartă, restul nu contează!», spune un localnic.

La locul accidentului a sosit un echipaj al ISU Argeş cu echipament de descarcerare, dar şi ambulanţa SMURD, care a preluat-o pe tânără. Fata era lovită în zona capului, însă nu era grav.

La locul accidentului au sosit şi poliţiştii Secţiei de Poliţie Schitu Goleşti, dar şi criminalişti şi poliţişti din cadrul Biroului Rutier Câmpulung.

Aceştia au demarat cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

About The Author

Related posts