Accident pe raza comunei Cetăţeni soldat cu pagube materiale!

Accident pe raza comunei Cetăţeni soldat cu pagube materiale!

Accident rutier pe raza comunei Cetățeni, soldat cu pagube materiale. Totul s-a produs, se pare, din neatenția unui conducător auto. acc-cetateni-1Ion Cotescu se afla la volanul unui autoturism marca Dacia 1310. Acesta avea direcția de mers spre Tărgovişte. Cotescu avea în față un VW Pollo acc-cetateni-2condus regulamentar de Andreea Voinea. Se pare că fata a oprit brusc maşina, iar Cotescu ca să evite impactul a tras de volan spre stânga, moment în care a fost agățat de un tir condus regulamentar de Şerban Andrei,acc-cetateni-3 care se deplasa din sens opus. Autoturismul marca Dacia a luat foc.

„Dacia era în spatele acelui Polo. Se deplasau dinspre Târgovişte spre Câmpulung. Am văzut câ şoferiţa de la Polo a frânat brusc. Atuci ăsta de pe Dacie a tras de volan stânga, probabil ca să nu buşească Polo. Acela a fost momentul când a foat agățat de tir, de fapt de scara capului tractor, probabil depăşise axul drumului şi l-a agățat tirul care venea din sens opus. E posibil ca să se fi produs vreo scânteie şi aşa să se fi aprins Dacia… Nu ştiu ce să zic, sau de la instalația electrică… Oricum bine că nu a murit nimeni, e minor accidentul, la ce se putea întâmpla”, a spus unul dintre martorii accidentului.

La fața locului s-au deplasat polițiştii Secției de Poliție Cetățeni, dar şi polițiştii Biroului Rutier Câmpulung, care au demarat cercetările în acest caz, urmând a se stabili cauzele care au condus la producerea acestui accident, dar şi cine se face vinovat de producerea acestuia. Nefiind înregistrate victime, evenimentul a rămas a fi protocolat de polițiştii din cadrul Secției Cetățeni.

About The Author

Related posts