Accident rutier, în urma căruia 5 pasageri au ajuns în spital!
Accident rutier, în urma căruia 5 pasageri au ajuns în spital!

Accident rutier, în urma căruia 5 pasageri au ajuns în spital!

Accident rutier, în urma căruia 5 pasageri au ajuns în spital! Accidentul rutier s-a produs între 2 autoturisme la bariera spre Bălilești. O autoutilitară a intrat în coliziune cu un autoturism în care se aflau mai multe persoane – posibil 5 victime, toate din autoturism, toți conștienți.

La fața locului a ajuns un echipaj cu o autospecială de intervenție, un echipaj SMURD și 2 echipaje SAJ. Din verificările efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 50 de ani, din Mioveni, care conducea o autoutilitară, pe DJ732, dinspre Bălilești, la intersecția cu DN 73, nu ar fi respectat semnificația indicatorului ,,oprire la intersecție”, efectuând virajul la stânga, spre Câmpulung, fără a acorda prioritate unui autoturism condus regulamentar de un bărbat de 30 de ani, din Vedea, care se deplasa pe direcția Câmpulung spre Pitești.

În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a cinci ocupanți din autoturism, după cum urmează: conducătorul auto, de 30 de ani, din Vedea, traumatism toracic, TCF și TCC, bărbat de 26 de ani, din Vedea, contuzie coloană cervicală, bărbat de 25 de ani, din Vedea, TCC, tânăr de 21 de ani, din Pitești, TCC, minor de 16 ani, din Vedea, escoriații.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

About The Author

Related posts