Cu ce partid votați la alegerile parlamentare, din 6 decembrie?

PSD
PNL
USR PLUS
PRO ROMANIA SOCIAL - LIBERALĂ
PMP

Accident rutier la intersecţia de la Gardă din Câmpulung!
Accident rutier la intersecţia de la Gardă din Câmpulung!

Accident rutier la intersecţia de la Gardă din Câmpulung!

Neacordarea de prioritate a fost cauza unui accident rutier soldat, din fericire, doar cu însemnate pagube materiale. Sâmbătă seara, la intersecţia de la Gardă din Câmpulung, o intersecţie în care s-au produs în ultima vreme mai multe accidente, unele şi cu victime omeneşti, s-a produs un accident din cauza neacordării de prioritate.

Nistor Adrian Petre din Braşov, circula pe strada Cuza Vodă şi la intersecţia de la Gradă cu artera principală, se pare că, Nistor nu s-a asigurat corespunzător, astfel că a izbit un alt autoturism condus de Bragă Alina din Stoeneşti.

În urma impactului, destul de puternic, Alina Bragă a fost proiectată în şanţul de pe marginea drumului, un şanţ destul de adânc maşina a picat pe partea stângă, iar maşina pilotată de Nistor s-a oprit în mijlocul intersecţiei.

Din fericire, nicunul dintre conducătorii auto nu au fost răniţi. Alina Bragă a fost ajutată să iasă din maşină de oamenii din zonă.

La faţa locului au fost solicitate atât ambulanţa cât şi poliţiştii de la Rutieră. Aceştia din urmă au demarat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Cele două maşini au fost destul de avariate.

About The Author

Related posts