Breaking News

Cu ce partid votați la alegerile parlamentare, din 6 decembrie?

PSD
PNL
USR PLUS
PRO ROMANIA SOCIAL - LIBERALĂ
PMP

ACORD POLITIC: Nicolae Zaharia de la PNL, viceprimarul Câmpulungului
ACORD POLITIC: Nicolae Zaharia de la PNL, viceprimarul Câmpulungului

ACORD POLITIC: Nicolae Zaharia de la PNL, viceprimarul Câmpulungului

ACORD POLITIC: Nicolae Zaharia de la PNL, viceprimarul Câmpulungului. În urmă cu puțin timp ne-a fost remis la redacție un comunicat de presă din partea USR PLUS în care ni s-au făcut publice informațiile cum că între PNL și partidul care a câștigat alegerile pentru funcția de primar s-a încheiat un acord politic pe care îl redăm în totalitate:

,,USR PLUS Câmpulung și PNL Câmpulung au încheiat un acord politic potrivit căruia cele două formațiuni politice vor colabora în perioada 2020-2024 în Consiliul Local al Municipiului Câmpulung.

De asemenea, în urma discuțiilor, am convenit să-l susținem pe domnul Nicolae Zaharia pentru funcția de viceprimar. În plus, am agreat proiectele comune de dezvoltare a orașului. Iată câteva exemple: dezvoltarea infrastructurii, digitalizarea, atragerea de investitori, rezolvarea problemei deșeurilor periculoase de pe platforma ARO, reorganizarea și eficientizarea unității de primiri urgențe a Spitalului Municipal, reabilitările secțiilor și compartimentelor spitalelor etc.

Parteneriatul este întemeiat pe împărtășirea acelorași valori politice, morale și de profesionalism – democrația, integritatea și competența în administrația publică. Servirea intereselor cetățenilor municipiului Câmpulung va fi unicul principiu și unicul scop al actelor și acțiunilor administrației locale”, se arată în comunicatul de presă.

About The Author

Related posts