web analytics
Breaking News
Acum, accident rutier la Câmpulung!

Acum, accident rutier la Câmpulung!

În urmă cu puțin timp, la ieşirea din Câmpulung, la Gardă s-a produs un accident rutier grav, în care au fost implicate trei autoturisme. Pagubele materiale sunt importante, însă, din fericire, nu s-au îmregistrat victime omeneşti. 
Au fost avariate trei maşini,  un Mercedes Vito, o Skoda Octavia şi un WV Golf 6.
Din primele cervetări s-a stabilit cu autoturismul marca Mervedes Vito venea dinspre comuna Lerești, Skoda Octavia cu numere de Brașov venea dinspre Câmpulung pe pod. Cea de-a treia maşină, WV Golf 6 era staționată regulamentar.
Conform anchetatorilor sosiți la fața locului, autoturismul Mercedes Vito nu a acordat prioritate la intrarea pe artera principală, acedata fiind momentul în care s-a produs accidentul. În Mercedes a intrat Skoda Octavia, iar din impact, Mercedesul a fost proiectat în maşina staționată care se afla la semaforul din intersecție.
Din impact, cele trei maşini au fost foarte avariate, însă din fericire conducătorii auto au scăpat nevătămați.
La fața locului s-a deplasat echipa operativă a Poliției Câmpulung care a demarat cercetările în vederea stabilirii gradului de vinovăție a părților implicate în accident. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest.

About The Author

Related posts