ACUM! Bătrân lovit de un camion la semafor!

ACUM! Bătrân lovit de un camion la semafor!

ACUM! Bătrân lovit de un camion la semaforul din zona autogării din Câmpulung! Se pare că bărbatul nu s-ar fi asigurat corespunzător atunci când s-a angajat pe trecerea de pietoni și a fost lovit din plin de un camion. Acesta se îndrepta spre autogară dinspre pasarelă, nu s-a asigurat la semafor și s-a băgat printre mașini ca să treacă strada.

Șoferul camionului care l-a accidentat pe bărbat a declarat pentru Ziarul din Muscel că circula regulamentar la semafor și că bătrânul i-a sărit în fața mașinii fără niciun fel de teamă, mai ales că erau multe autoturisme care tranzitau Bulevardul I.C Brătianu, în concluzie o zonă extrem de periculoasă, fiind și centura orașului.

La rândul său, victima Ion Ș. a declarat că s-a asigurat corespunzător atunci când a vrut să treacă strada spre autogară, adică cum o făcea de foarte multe ori. Rămâne acum ca oamenii legii să solicite imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă pentru a constata cu exactitate cine se face vinovat de accidentul rutier cu o victimă pieton.

În urma impactului cu mașina de mare tonaj se pare că bărbatul s-a ales cu fractură deschisă la un picior. Cadrele medicale de la Ambulanță au fost solicitate de martori în zonă, pentru că piciorul bătrânului sângera puternic, probabil din cauza unei fracturi deschise.

La fața locului au ajuns și polițiștii de la Biroul Rutier care au deschis o anchetă în acest caz. Până atunci bărbatul a fost transportat la spitalul municipal Câmpulung pentru mai multe investigații.

About The Author

Related posts