10.7 C
Campulung Muscel
luni, 3 octombrie, 2022

ACUM. Marșul păcii pe străzile din Arad. Peste 300 de persoane participă. VIDEO

Alte Știri

Marșul păcii pe străzile din Arad. Peste 300 de persoane participă alături de Viorica Dăncilă, președintele Partidului Națiune Oameni Împreună. Imaginile LIVE le găsiți AICI.

Marșul pentru Pace de la Arad va dura până la ora 16.00 după care aceștia se vor strânge la Timișoara unde vor mărșălui și aici începând cu ora 18.00.

Reamintim faptul că partidul Noi este primul care a ieșit în stradă și a organizat un marș politic de la începerea conflictului în Ucraina.

Startul s-a dat din Piața Unirii, Cluj-Napoca, a continuat pe străzile din Sibiu, apoi la Brașov iar astăzi la Arad și Timișoara.

UPDATE ora 15.30. Declarațiile președintelui partidului NOI, Viorica Dăncilă, după marșul pentru pace de la Arad.

„Am găsit la Arad oameni calzi ca și noi care își doresc pacea. Războiul nu poate aduce decât distrugere, sărăcie, frică, pagube materiale. Cred că toată lumea își dorește PACEA.

Acest obiectiv nu este numai al Partidului Națiune Oameni Împreună este al mai multor oameni care conduc destinele României. Dorim să ajungem în cât mai multe locuri. Nimeni nu mai ascultă de vocea românilor, în prezent.

Obiectivele actualei puteri nu sunt și cele ale românilor. Vrem să fim vocea celor care își doresc pacea, celor care își doresc un alt mod de a face politică în România”.

 

Ultimele Știri

Dacă ai aceste nume în buletin Mioara, Ursu sau Lupu ești Privilegiat

Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa celebrează Ziua Mondială a Animalelor și oferă acces gratuit tuturor vizitatorilor care...

Alte știri din aceeași categorie