Acumularea Bascov pregătită pentru competiția de kaiac – canoe

Acumularea Bascov pregătită pentru competiția de kaiac – canoe

Acumularea Bascov pregătită pentru competiția de kaiac – canoe 

Administrația Bazinală de Apă Argeș – Vedea a finalizat lucrările prin care  asigură condițiile optime desfășurării Campionatelor Mondiale de Kaiac-Canoe Sprint Juniori şi Tineret U23, pe lacul Bascov.

Timp de o lună, în perioada premergătoare acestui eveniment sportiv, ABA Argeș Vedea a realizat cu utilajele proprii (motocoasă acvatică și draga multifuncțională) dragări și cosiri de vegetație, colectarea de deșeuri și materiale lemnoase aduse de apă.

Au fost dragate,  până la o adâncime de 2 metri, cele două canale care fac legătura între pista de concurs și cea de întoarcere la start.  De asemenea au fost realizate lucrări de dragaj și pe malul pistei de concurs cu scopul îndepărtării vegetației și a adâncirii pistei.

Pe toată perioada campionatului utilajele Administrației Bazinale de Apă Argeș Vedea rămân în apropiere pentru a asigura intervenția în caz de nevoie.

Deasemenea, pe perioada desfășurării concursului, ABA Argeș Vedea va asigura exploatarea coordonată a lacurilor de acumulare din amonte, în vederea menținerii constante a unui nivel al apei în lacul de acumulare Bascov optim derulării competiției.

 

About The Author

Related posts