Adient Trim Piteşti, un angajator aproape de oameni

Adient Trim Piteşti, un angajator aproape de oameni

Nu este uşor să fii părinte, cu atât mai puţin în ziua de azi, când stresul, oboseala şi grijile vieţii de zi cu zi îţi apasă pe umeri. Dar trebuie să faci tot ceea ce depinde de tine, pentru a îi oferi copilului tău un viitor cât mai bun. Iar una dintre deciziile cele mai importante este un loc de muncă stabil, unde să te simţi apreciat.

adient-campulung-3Săptămâna trecută am sărbătorit Zilele Oraşului Câmpulung – un moment special, în care noi, cei care locuim acolo, am uitat pentru puţin timp de griji şi ne-am bucuratcă am fost împreună cu cei dragi, de muzică, de relaxare.

Dar utilul s-a îmbinat cu plăcutul, pentru că acolo au fost prezenţi şi reprezentanţii Adient Trim Piteşti, unul dintre cei mai importanţi angajatori la nivel local, care produce tapiţerii auto pentru mai mult de 1 milion de maşini an de an.

adient-campulung-2Adient Trim Piteşti înseamnă acum o echipă de peste 2000 de oameni, iar angajările continuă pentru că fabrica urmează să se extindă în această toamnă, semn că produsele realizate acolo sunt căutate şi apreciate.

La Câmpulung, Adient Trim Piteşti a adus ceva pentru fiecare – pentru adulţi, şansa de a îţi găsi un loc de muncă; pentru cei mici, mascote, baloane, clovni, lucruri mici dar care aduc bucurie în ochii copiilor.

Aşa procedează o companie căreia îi pasă cu adevărat de oamenii pe care îi are alături.

About The Author

Related posts