20.7 C
Campulung Muscel
marți, 9 august, 2022

Administratorii grupurilor de WhatsApp vor avea opțiunea delete, prin care vor putea șterge orice postare

Alte Știri

Administratorii grupurilor de WhatsApp vor avea opțiunea delete, prin care vor putea șterge orice postare, chiar și cele distribuite de pe conturile altor utilizatori.

WhatsApp va oferi administratorilor de grupuri o funcție care permite ștergerea oricărei postări distribuită pe grupurile de discuții. Astfel, putem vorbi despre cenzurarea conversațiilor după bunul plac al persoanelor care administrează grupurile de WhatsApp, platforma nelăsând utilizatorilor nicio modalitate de a decide asupra păstrării sau eliminării mesajelor postate, mesajele astfel șterse dispărând pentru toți abonații canalului respectiv.

Noua funcție apare exclusiv pentru administratorii grupurilor de WhatsApp și poate fi identificată după denumirea “delete for everyone”.  În urma folosirii, numele utilizatorului care a luat această decizie apare în dreptul bulei respectivului mesaj, rămânând vizibil pentru toți urmăritorii canalului respectiv. Desigur, mesajul respectiv va dispărea definitiv.

Noua funcționalitate este testată deja cu versiunea WhatsApp 2.22.17.12 beta for Android, urmând să fie inclusă și în versiunea oficială a aplicației, în cursul săptămânilor următoare.

Opțiunea de ștergere pentru administratorii de grup vine doar în completarea unui pachet mai amplu de măsuri gândite să garanteze intimitatea conversațiilor, începând cu introducerea tehnologiei de criptare end-to-end a conexiunilor, opțiunea trimiterea de mesaje cu termen de expirare (care dispar automat, după o anumită perioadă de timp, până la modul ”Invisible” prin care orice utilizator de WhatsApp își va putea ascunde starea online/offline, pentru persoanele din lista de contacte.

Ultimele Știri

Știați că în România există cel mai mare lac helioterm din lume?

Știați că în România există cel mai mare lac helioterm din lume? Este cunoscut faptul că România dispune de...

Alte știri din aceeași categorie