12.7 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 28 mai, 2022

Aflaţi ce schimbări apar în vieţile nativilor zodiacului, până la sfârşitul anului!

Alte Știri

Dragi pasionaţi de astrologie, Luna Plină în Săgetător care s-a format în data de 2 iunie la orele 19.18 minute, ora României, ne reaminteşte că este mai mult decât în regulă, dacă viaţa noastră nu seamănă deloc cu ceea ce ne-am imaginat noi că va fi – chiar şi în comparaţie cu modul în care se prezenta cu doar câteva luni în urmă. Fiţi conştienţi de faptul că nu avem (încă) toate piesele puzzle-ului şi, chiar dacă am luat câteva decizii importante în ultimele luni, încă mai avem de luat una: alegerea de a crea un început nou, magic. Anul 2015 este cu adevărat un an al tranziţiilor. Chiar acum ajungem la juătatea vieţii extraordinare pe care o avem în faţa noastră până la trecerea în anul 2016, acest an nu este un an al schimbărilor şi începuturi necunoscute, care vin de niciunde. Acest an este despre a vedea ceea ce a fost acolo tot timpul, însă noi nu eram pregătiţi să vedem până acum. Acesta este ultimul an, începând încă cu 2012, care va reconstrui vieţile noastre, în moduri noi şi palpitante. Suntem cu adevărat în zorii Erei Vărsătorului şi, ca tot unitar, suntem cu toţii provocaţi, să ne trăim adevărurile în fiecare zi. Noile începuturi sunt înspăimântătoare şi aşa şi trebuie să fie! Şi chiar dacă posibilitatea unui job nou, a unui nou aranjament de viaţă sau chiar a unei noi relaţii ne-a dat palpitaţii din când în când, fiţi conştienţi că Universul nu ne oferă nimic din ce nu suntem pregătiţi să primim. Săgetătorul este semnul optimismului, vitalităii si bunelor intenţii. Orice lucru început în această perioadă va fi susţinut de norocul acestui semn. Sagetatorul ne ofera un discret si optimist boost de incredere pentru a merge inainte. Mercur retrograd şi această Lună Plină ne întreabă: „cum ar fi dac[ cel ce ne-a scăpat, ar reapărea?”. În următoarele câteva săptămâni ne-am putea regăsi atraşi în mod inexplicabil de o flamă veche – daţi-i curs. Această Lună Plină ne încurajează, să facem ceea ce deja există în inima noastră; şi, deşi nu este recomandat să începem lucruri noi în perioada de retrograd, să ne reunim cu o veche iubire din trecut este. Acesta este timpul să revedem/reevaluăm ceea ce am ratat prima (a doua) oară.

Luna Plină în Săgetător ne oferă încrederea de a spune „da” la tot ceea ce vine în vieţile noastre. Ni se cere să ne asumăm un risc şi să-l transformăm într-un nou început. Iată ce schimbări îi aşteaptă pe nativii zodiacului, pentru perioada următoare, la care nici nu s-au aşteptat vreodată în viaţa lor!

BERBEC – ASCENDENTUL ÎN BERBEC

Luna Plină din Săgetător a aprins lumina în casa călătoriilor lungi, există posibilitatea să face tot felul de excursii în străinătate, să cunoaşteţi tradiţii şi obiceiuri noi, să faceţi o serie de proiecte în mass-media, sau să vă continuaţi studiile superioare. Puteţi decide să renunţaţi la anumite cursuri dar în acelaşi timp să doriţi să începeţi altele, puteţi lua legatura cu un iubit aflat la distanţă mai mare faţă de voi, puteţi explora noi orizonturi.

TAUR – ASCENDENTUL ÎN TAUR

Luna Plină din Săgetător a aprins lumina în  casa ce vorbeşte despre încredere, resurse comune, intimitate, fidelitate, suflete pereche, afaceri, investiţii, comisioane, moşteniri, împrumuturi, taxe. Cum Luna Plină este apogeul unor acţiuni începute în trecut, ceva se închide în acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de obiectivele financiare, relaţiile disfuncţionale, un angajament financiar, un asociat cheie, un împrumut bancar, o relaţie intimă. Puteţi să vă alăturaţi unor organizaţii cu scopuri idealiste, mistice, secrete, spirituale sau vizionare deoarece deveniţi extrem de sensibili la nevoile oamenilor. Ar fi bine să vă asiguraţi că intenţiile voastre sunt realiste iar prietenii sunt prieteni şi nu profitori.

GEMENI – ASCENDENTUL ÎN GEMENI

Luna Plină în Săgetător a aprins  lumina în casa căsătoriei, a soţului, parteneri de afaceri, rivali, duşmani, concurenţi. Cum Luna Plină poate marca puncte de cotitură, este posibil ca o relaţie să ajungă la capătul drumului sau să se transforme, asta depinde de ceea ce este adunat de-a lungul timpului într-un parteneriat, într-o căsnicie. Este o energie benefică studiilor, examenelor, protecţie pe şosele dar şi ocazii de a vă face remarcaţi în timpul călătoriilor.

RAC – ASCENDENTUL ÎN RAC

Luna Plină în Săgetător a aprins lumina în casa muncii de zi cu zi, colegi, sănătate, gestionarea timpului, dorinţa de a fi utili într-un fel. Puteţi renunţa la un loc de muncă, puteţi finaliza un proiect important la locul de muncă ceea ce poate atrage invidia unor colegi. Este cel mai bun timp pentru a începe o dietă evitând astfel excesul în alimentaţie care vă poate aduce diverse probleme. Sunt posibile anumite venituri suplimentare la locul de muncă, culegeţi ce aţi semănat dar într-un mod profund.

LEU – ASCENDENTUL ÎN LEU

Luna Plină în Săgetător a aprins lumina în casa iubirii, plăceri personale, copii, hobby-uri, sport, timp liber, lux, fericire. Pozitiv, entuziasmul şi dorinţa de distracţie sunt maxime, este posibil să culegeţi roadele unei munci de creaţie, este posibil să vă bucuraţi de rezultatele excepţionale ale copiilor voştri, este posibil ca persoana iubită să vă impresioneze prin romantismul şi pasiunea ei. Nu ezitaţi să acţionaţi în direcţia avansării deoarece aveţi multe şanse, sunteţi protejaţi şi veţi fi susţinuţi de ghizi spirituali.

FECIOARĂ – ASCENDENTUL ÎN FECIOARĂ

Luna Plină în Săgetător a aprins lumina în casa bunurilor imobiliare, locuinţă, părinţi, problemele din copilărie, siguranţă şi securitate, condiţii de pensionare. Poate a venit timpul să vă mutaţi în altă casă, în alt loc sau puteţi începe unele reparaţii la casa în care locuiţi.

BALANŢĂ – ASCENDENTUL ÎN BALANŢĂ

Luna Plină în Săgetător a aprins lumina în casa rudelor, fraţilor, surorilor, cum comunicaţi, studiilor, călătoriilor scurte, activităţi comerciale. Puteţi primi o veste importantă sau un răspuns mult aşteptat. Fiţi atenţi la conversaţiile actuale, ele pot fi importante şi pot debloca o situaţie care părea fără ieşire. Poate apărea un interes puternic faţă de metodele alternative de sănătate iar unii dintre voi puteţi deveni extrem de sensibili faţă de animalele de companie.

SCORPION – ASCENDENTUL ÎN SCORPION

Luna Plină a aprins lumina în casa banilor, bunuri personale, auto-valoare, salariu. Poate fi o victorie sau poate fi un eşec, acum banii sunt număraţi astral şi nu puteţi să fiţi înşelaţi. Este posibil să pierdeţi un loc de muncă dar să găsiţi noi modalităţi de a face bani, este posibil să aveţi probleme cu anumiţi bani împrumutaţi, să munciţi din greu pentru bani, să faceţi cheltuieli neprevăzute care să vă destabilizeze din punct de vedere financiar. Relaţiile intime pe care le puteţi forma în următoarea perioadă pot fi în mod frecvent idealiste. Atenţie totuşi la speculaţii, puteţi să vă păcăliţi într-un mod destul de amar.

SĂGETĂTOR – ASCENDENTUL ÎN SĂGETĂTOR

Luna Plină în Săgetător a aprins lumina chiar pe voi, în casa I, o casă ce scrie despre imaginea voastră, cum sunteţi văzuţi de ceilalţi, identitatea voastră, aspectul vostru. Acest moment astral v-a făcut destul de vulnerabili, apar schimbări frecvente de dispoziţie, evenimentele din jur vă pot afecta atitudinea mai mult decât de obicei deoarece există tendinţa de a personaliza exagerat tot ce se petrece în jurul vostru. Exagerarea este tonul acestui aspect astral, puteţi culege roadele exagerărilor voastre, ambiţiilor voastre. Atentie la sănătate şi la nervii voştri. Posibilităţile sunt multiple pentru voi în această perioadă, puteţi să daţi viaţă unui proiect important pentru viitorul vostru, puteţi să vă îmbunătăţiţi imaginea voastră. Pot apărea mutări frecvente, puteţi fi mai secretoşi în raport cu familia, părinţii, sentimentul vostru de siguranţă emoţională în raport cu familia se poate schimba. Tot ce ţine de cercetare, legi, învăţământ superior sunt favorizate pentru voi.

CAPRICORN – ASCENDENTUL ÎN CAPRICORN

Luna Plină în Săgetător a aprins lumina în casa sănătăţii mentale, intuiţie, vicii, auto-distrugere, credulitate, mistere de toate felurile, trecut,  activităţi paranormale, secrete, organizaţii de caritate. Este un timp benefic în care sunteţi ajutaţi să renunţaţi la anumite obiceiuri proaste (fumat, băutură, etc.), poate fi o perioadă în care veţi simţi mai mult nevoia de a fi singuri, de a vă odihni mai mult, de a dormi mai mult, de asemenea puteţi primi în vis anumite răspunsuri şi rezolvări la unele probleme grele ale vieţii voastre. O chestiune secretă poate fi dezvăluită, o problemă de sănătate ar putea veni în lumină, un proiect profesional se poate încheia în bine sau în rău, o relaţie secretă iese în lumină.

VĂRSĂTOR – ASCENDENTUL ÎN VĂRSĂTOR

Luna Plină în Săgetător a aprins lumina în casa prietenilor, echipelor, cluburilor, asociaţiilor profesionale, activităţi de grup, internet, şocuri, imprevizibile. Această energie tensionată poate aduce schimbări legate de relaţia cu un grup, un prieten, sunt posibile şi cunoştinţe noi. Este un timp în care această lună plină poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri. Este o perioadă bună în care puteţi obţine anumite daruri de la prieteni, puteţi obţine o avansare datorită unui prieten, totul se învârte în jurul contactelor sociale.

PEŞTI – ASCENDENTUL ÎN PEŞTI

Luna Plină în Săgetător a aprins lumina în casa legată de carieră, prezenţă publică, obiectivele şi aspiraţiile profesionale. Se pot termina relaţiile  disfuncţionale care au legătură cu cariera voastră. Pozitiv, această energie poate aduce o avansare în carieră, o mărire de salariu, o recunoaştere a talentelor voastre, o schimbare a statutului social, cum vă vede lumea acum. Jupiter în Leu în aspect favorabil cu această Lună Plină aduce oportunităţi legate de locul de muncă, îmbunătăţirea relaţiilor cu colegii, locul de muncă poate solicita mai multe călătorii, poate apărea ocazia unui curs de perfecţionare în străinătate, fiţi convinşi că toate eforturile făcute în direcţia locului de muncă, a rutinelor  zilnice vor fi răsplătite din plin.

 

 

Ultimele Știri

GODENI: Primarul Ion Pădureanu, apel disperat pentru localnici

GODENI: Primarul Ion Pădureanu, apel disperat pentru localnici: "Dragi cetățeni din Costești și Capu Piscului de o săptămână pompăm apă,...
Dr.Max - farmacie online

Alte știri din aceeași categorie