Aflaţi ce zodii sunt influenţate negativ de Eclipsa de Soare!

Aflaţi ce zodii sunt influenţate negativ de Eclipsa de Soare!

Eclipsele de Soare, în astrologie sunt configuraţii astrale puternice ce prevestesc începuturi sortite atât la nivel personal cât şi la nivel de societate. Toate eclipsele vorbesc despre schimbări dar o schimbare în acord cu destinul fiecăruia. O Eclipsă de Soare are loc în momentul de Lună Nouă atunci când Soarele şi Luna ocupă acelaşi grad zodiacal în apropierea unui Nod Lunar, sunt  energii noi de o intensitate mult mai mare asociate cu noi începuturi, uneori aceste începuturi pot fi radicale, aici soarta este la “ volanul vieţii noastre”. Eclipsa de Soare din 13 septembrie 2015 are loc în faza de Lună Nouă în Fecioară (Soarele în Fecioară în conjuncţie cu Luna în Fecioară) gradul 20:10 în apropierea Nodului Nord  Lunar în Balanţă gradul 0:57, este o eclipsă ce poate aduce oportunităţi imense pentru viitor. Nodul Nord care susţine această Eclipsă de Soare oferă putere pentru scopurile necesare vieţii noastre, destinului nostru, nu este o cale uşoară dar este singura care ne ajută să creştem, să evoluăm. Cu Nodul Nord în Balanţă, viitorul merge parcurs “ în doi”, în echipă. Aici, lecţia karmică cere să învăţăm că misterul vieţii trebuie descoperit în doi, este un “sport karmic de echipă” în care fiecare îşi aduce un mic aport pentru a câstiga. O Eclipsa de Soare zguduie, destabilizează vechea ordine şi acţionează ca un portal între vechi şi nou. Cu Eclipsa de Soare în Fecioară susţinută de Nodul Nord în Balanţă, relaţiile vechi (Balanţă) vor trece prin purificare (Fecioară).

Ce va aduce Eclipsa de Soare pentru toţi nativii zodiacului?

O Eclipsă de Soare în conjuncţie cu Nodul Nord în Balanţă va aduce acele relaţii, acei oameni care  pot să ne ajute, să ne elibereze de ceea ce stagnează în viaţa noastră. Fecioara este un semn karmic ce transformă sarcina de serviciu în obligaţie, accentuează puritatea, perfecţiunea, analiza fiecărui detaliu, ordinea dar şi tendinţa de a gândi prea mult găsind nereguli peste tot chiar şi acolo unde nu există nimic. Acest moment astral ne cere ca obiectivele personale trebuie să fie in accord deplin cu acest semn al Fecioarei, astfel, tot ce ţine de sănătate, nutriţie, organizare, detalii, inteligenţă, servicii, colegi, practicism, sunt susţinute astral. Această Eclipsă de Soare în Fecioară formată cu ajutorul Nodul Nord în Balanţă (relaţii, echilibru, dreptate, viaţa în doi, frumuseţe) ne spune că ne ajută să găsim răspunsul la o întrebare care pare fără răspuns şi care deschide o uşă benefică viitorului. Cu Nodul Nord în Balanţă, trebuie să fim sensibili la nevoile celuilalt, să învăţăm despre cooperare şi tact, să învăţăm, să ne punem în locul celuilalt, să eliminăm egoismul şi dorinţa de a acţiona în viaţă asemeni unui Berbec hoinar, combatant şi războinic. Pentru unii influenţa eclipsei poate fi subtilă în timp ce pentru alţii poate fi destul de intensă indicând noi începuturi, schimbări radicale, ştiri neaşteptate, surprize de tot felul. Eclipsa de Soare în Fecioară activează casa XI -a, o casă în care descoperim că nu suntem singuri, aici sunt prietenii noştri, aliaţii noştri, protectorii nostri, ghizii spirituali, puterea noastră în cadrul unui grup, puterea unui grup, speranţele noastre, aici muncim pentru viitor. Tot casa XI -a, ne aduce faţă în faţă cu astrologia, calculatoarele, electricitatea, avioanele, cauzele umanitare, câştigurile neaşteptate. Guvernatorul acestei Eclipse de Soare în Fecioară este Mercur în Balanţă ascuns bine tot în casa XII-a, ceea ce arată că mintea noastră va fi axată pe chestiunile private şi problemele trecutului. Parca am sta în spatele unei scene şi ne tot repetăm greşelile, vinovăţiile, păcatele iar acest lucru nu poate face decât să instaleze o stare de incertitudine, anxietate.

Ce nativi ai zodiacului sunt cei mai afectaţi de Eclipsa de Soare?

Influenţa majoră a Eclipsei de Soare este asupra semnelor Fecioară, Peşti, Săgetători, Gemeni născuţi în jurul datei de 13 (plus, minus cinci zile). Conjuncţiile arată că o parte a vieţii se modifică în acord cu destinul fiecăruia. Opoziţiile arată provocări care vin din exterior, de la anumite persoane. Careurile aduc provocări care pun accentul pe ceea ce sunteţi cu adevărat, pe auto-dezvoltare. Dacă Eclipsa face aspect cu Soarele atunci se aşteaptă sfârşitul unei perioade şi trecerea la ceva nou iar acest lucru se vede cel mai bine în casa astrologică unde este Soarele dar şi casa astrologică care începe în semnul Leului. Aspectele de trigon şi sextil cu una din planetele din harta natală arată că Cerul pregăteşte lucruri bune pentru voi. Cu iubire, CONITA HOROSCOPISTA

About The Author

Related posts