Aflaţi motivul pentru care viceprimarul din Lereşti se află internat la spitalul „Foişor” din Bucureşti

Aflaţi motivul pentru care viceprimarul din Lereşti se află internat la spitalul „Foişor” din Bucureşti

În urmă cu circa o săptămână, viceprimarul comunei Lereşti, Marian Toader, a suferit un accident casnic în urma căruia s-a ales cu fractură de tibie şi peroneu. Acesta a ajuns de urgenţă la UPU Câmpulung, iar după ce a primit primele îngrijiri medicale, a fost transferat de urgenţă la spitalul Clinic de ortopedie-traumatologie şi TBC osteoarticular „Foişor” din Bucureşti. După o perioadă de pregătire vineri, Marian Toader a fost supus unei intervenţii chirurgicale, care s-a încheiat cu bine.
De pe patul spitalului viceprimarul din Lereşti ţine să le mulţumească tuturor celor care i-au fost alături, celor care i-au transmis gândurile lor bune, celor care l-au îmbărbătat şi s-au rugat pentru sănătatea lui. Marian Toader a mai spus: „Îmi iubesc consătenii, dar dacă până acum am fost bun cu ei, de acum voi fi şi mai bun, o să fac tot posibilul să îi ajut şi să le fiu aproape. M-au impresionat mesajele lor, m-au făcut să fiu mai puternic înaintea intervenţiei chirurgicale care se anunţa destul de dificilă. Am trecut cu bine de acest hop. Acum va urma o perioadă de recuperare, dar ştiu că consătenii mei mă susţin şi am puterea să merg mai departe fără teamă. Vă mulţumesc tuturor celor care mi-aţi fost alături cu o vorbă bună, un mesaj, un gând!”, a precizat Marian Toader.
Viceprimarul comunei Lereşti va mai sta o vreme în spital. Va urma apoi o perioadă de recuperare, asta sub îndrumare medicală de specialitate.

About The Author

Related posts