Alexandru Gabriel Vulpoiu singurul muscelean candidat la alegerile europarlamentare

Alexandru Gabriel Vulpoiu singurul muscelean candidat la alegerile europarlamentare

Chiar dacă s-a născut la București, Alexandru Gabriel Vulpoiu are sânge de muscelean prin vene, pregătindu-se pentru viață la Lerești, județul Argeș.

“În acest loc mă întorc cu drag, deoarece aici am învățat ce înseamnă să apreciezi cu adevarat tot ceea ce ne înconjoară“, spune Alexandru Vulpoiu.

A terminat cursurile Facultății de Comerț din cadrul Academiei de Studii Economice – ASE obținând diploma de economist si cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității Româno-Americană obținând diploma de jurist.

Până la vârsta de 22 de ani a practicat rugby-ul în cadrul Clubului Sportiv Rapid-Metrorex București, timp în care, a obținut mai multe titluri de campion și vicecampion național.

“În 2014, am decis să mă implic în viața politică din România iar în 2015 am cofondat Blocul Unității Naționale – BUN, deoarece democraţia trebuie să prevaleze în toate domeniile vieţii pentru a permite cetăţenilor să decidă. Democraţia nu poate fi decât pluralistă, transparentă şi cu adevărat reprezentativă. Democraţia adevărată nu înseamnă doar dreptul cetăţenilor de a vota o dată la patru ani, ci obligaţia aleşilor de a reprezenta pe tot parcursul mandatului dorinţele cetăţenilor“, mai spune candidatul la alegerile europarlamentare, Alexandru Vulpoiu.

În ultima perioadă am tot auzit sintagma “noi vrem să votam dar nu avem cu cine“, ei bine acum aveți cu cine vota.

În condițiile în care actuala puterea nu are nici cel mai mic interes să dezvolte acestă țară iar opoziția practic nu există, suntem forțați să oferim românilor o alternativă viabilă și modernă pentru redresarea acestei țări.

Pe 26 mai votați Blocul Unității Naționale-BUN, poziția 13 în buletinul de vot. #BUNpentruROMÂNIA #BUNpentruEUROPA.

About The Author

Related posts