Altex România continuă planurile de extindere și deschide un nou magazin la Mioveni
Altex România continuă planurile de extindere și deschide un nou magazin la Mioveni

Altex România continuă planurile de extindere și deschide un nou magazin la Mioveni

ALTEX România, cel mai mare retailer electro-IT din România, continuă extinderea în zona central-sudică a țării și anunță deschiderea, pe 30 iulie, a unui nou magazin în Mioveni. Deschiderea noului magazin Altex este rezultatul unei investiții de 200.000 de euro.

Cel de-al 126-lea magazin din rețea, situat pe bulevardul Bd. Dacia Nr 11, se întinde pe o suprafață de 1.000 de metri pătrați și dispune de o parcare de 54 de locuri.

În noul magazin Altex din Mioveni, clienții vor avea acces la o gamă extinsă de peste 30.000 de produse, la servicii de consultanță personalizată, dar și la soluții de finanțare flexibile.

Odată cu inaugurarea magazinului, Altex România își extinde și echipa și face deja recrutări pentru posturi de casieri, consultanți de vânzări, director de magazin sau ofițer credite.

Mai mult, cu ocazia lansării, retailer-ul a acordat la nivel local vouchere de reducere de 10%, în baza înscrierilor online până pe 28 iulie pe altex.ro/mioveni.

În contextul numărului ridicat de cazuri de COVID-19, pentru siguranța clienților și a angajatilor și pentru a respecta recomandările privind distanțarea socială, reducerea de 10% va avea valabilitate 30 de zile și va putea fi folosită în perioada 30 iulie – 30 august, exclusiv în magazinul din Mioveni.

„Ne adaptăm trendurilor și facem trecere treptată catre „phygital retail”,  în care online-ul și shopping-ul în magazinele fizice fuzionează pentru a oferi clienților noștri o experiență de cumpărare completă și beneficii multiple precum click & collect, rezervă online, ridică în magazin, retur oriunde sau servicii de consultanță personalizată. Noul magazin din Mioveni este un răspuns la aceste noi trenduri și în linie cu dorința noastră de a fi cât mai aproape de clienții noștri și de a le da acestora opțiunea de a descoperi produsele noastre, nu doar pe site, ci și într-un spațiu sigur și modern”, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial ALTEX.

Întrucât retailer-ul și-a asumat un angajament pentru dezvoltarea durabilă și, implicit, pentru protejarea mediului, centrul de servicii din Mioveni este prevăzut cu un sistem de iliuminare cu LED pentru eficientizarea consumului de energie, dar și cu un sistem de încălzire și răcire VRF  (Variable Refrigerant Flow) pentru minimizarea variațiilor de temperatură și reducerea ciclurilor de pornit/oprit. Magazinul va avea și o infrastructură nouă de reciclare pentru multiple tipuri de ambalaje.

Altex acordă o atenție sporită protecției clienților și angajaților, astfel, noul magazin respectă toate măsurile recomandate de autorități pentru prevenirea răspândirii Covid-19, aplicate la nivelul întregii rețele:

  • Angajații poartă măști de protecție în spațiile interioare;
  • Este asigurat triajul epidemiologic înainte de intrarea în magazin (verificarea temperaturii, atât a angajaților, cât și a clienților);
  • Magazinul este dezinfectat de mai multe ori pe zi;
  • Există o stație cu dezinfectat de mâini la intrarea în magazin;
  • În magazin au fost plasate benzi pentru a indica distanța de siguranță de minim 2 metri între persoane.

Noul magazin Altex din Mioveni va funcționa de luni până vineri, între orele 09:00 – 20:00, iar sâmbătă și duminică între orele 09:00 – 18:00.

About The Author

Related posts