Cu ce partid votați la alegerile parlamentare, din 6 decembrie?

PSD
PNL
USR PLUS
PRO ROMANIA SOCIAL - LIBERALĂ
PMP

Am aflat fără prea multe bătăi de cap! Elodia este în Argeș!
Am aflat fără prea multe bătăi de cap! Elodia este în Argeș!

Am aflat fără prea multe bătăi de cap! Elodia este în Argeș!

Aşa după cum aţi putut afla din materialele noastre, joi, la Cetăţeni, a avut loc şedinţa Consiliului Local. La şedinţă au fost prezenţi şi reprezentanţii Ziarului din Muscel şi Ziar Exclusiv. Un domn recalcitrant, Dorel Minciunescu, a sărit la noi şi ne-a agresat, ne-a adresat injurii şi a fost la un pas să ne rupă şi câteva scaune pe cârcă!

Această introducere se vrea a fi un preludiu al unei aventuri de… 24 de minute… Ăsta e timpul în care, cadrele Secţiei de Poliţie Rurală au putut ajunge la solicitare. Acest timp înseamnă traseul de la Rucăr-Dragoslavele-Lunca Gârtii-Stoeneşti-Cetăţeni, un traseu destul de anevoios. Astfel, de la solicitare până când cadrele Poliţiei au putut ajunge la locul unde s-a produs incidentul, unul care putea avea urmări deosebit de grave, mai ales că individul în cauză a agresat multe persoane din comună, consilieri locali, chiar şi fostul secretar al primăriei Cetăţeni, astăzi defunct, timpul s-a scurs în defavoarea nostră, sau să fiu mai explicită, dacă vroia să ne facă praf, aveat tot timpul necesar!

Acum să revenim la Elodia noastră, spun că celebra avocată este în Argeş pentru că, poliţistul Cioacă, probabil ştia că la noi în judeţ, aici unde se implementează toate porcăriile, totul se face din birou, pe hartă, iar când tragi linie… totul e dezastru. Aşadar, dacă echipajul de la Secţia de Poliţie Rurală era în patrulare, la limita cu judeţul Braşov, de la apelul la 112 până la sosirea poliţiştilor în comuna Cetăţeni, din victimă nu mai era nici…buletinul! Acest lucru nu li se poate imputa poliţiştilor de la Argeş, ci celor care au vrut să implementeze o porcărie de proiect, Secţiile de Poliţie Rurală, astfel că un echipaj trebuie să patruleze pe raza a 5 comune, asta în cazul Secţiei Rucăr, adică pe o întindere însemnată, de la limta cu judeţul Braşov până la limita cu Dâmboviţa!

Astfel că, este foarte posibil ca celebra avocată să fie în Argeş, dat fiind faptul că la noi poliţistul poate fi la zeci de km de locul incidentului, iar până la sosirea lui pentru aplanarea unui conflict, timpul se scurge, iar minutele sunt preţioase în acele situaţii, iar dacă agresorul are „talent”, vitima … dispare!!!

About The Author

Related posts