Am mai salvat un suflet! ANIMA ne-a sprijinit şi de această dată!

Am mai salvat un suflet! ANIMA ne-a sprijinit şi de această dată!

În urmă cu câteva zile, într-o staţie Petrom din Câmpulung, am găsit un căţel abandonat. Era o fetiţă, nu avea mai mult de 2 ani şi care fătase, iar „stăpânii”, acei „oameni”, care au avut-o în bătătură până atunci, s-au lepădat de ea… Puii, nu au fost abandonaţi odată cu mama, astfel că am ajuns la concluzia că micuţii au fost omorâţi.

Căţeluşa, suferea cumplit, iar salariaţii de la staţia Petrom de pe şoseaua de centură a municipiului Câmpulung, nişte oameni cu suflet, de cum au văzut-o şi-au dat seama că micuţul patruped are nevoie de ajutor, aşa că au hrănit-o, i-au administrat medicamente, pentru că avea lactaţie, au adăpostit-o şi au avut grijă ca micuţa căţeluşă să fie în siguranţă.

Când am văzut animăluţul, nu am putut să trecem nepăsători, iar după ce i-am aflat povestea, sau frântura de poveste din zilele petrecute în staţia Petrom, am întrebat dacă o putem lua să o ajutăm.

Aşa s-a şi întâmplat şi după ce am luat legătura cu reprezentanţii Asociaţiei de Protecţia Animalelor ANIMA din Câmpulung, î-am şi găsit un cămin. Oamenii de aici au primit-o cu bucurie, la fel cum au făcut de fiecare dată când le-am cerut ajutorul, şi fetiţa, care mi-a luat numele, Mihaela, are acum o casă, o familie iubitoare, un loc unde are hrană, căldură şi mai ales IUBIRE! Vă mulţumim ANIMA în numele sufletelor pe care ne ajutaţi să le salvăm!

About The Author

Related posts