web analytics
Breaking News

Anca Dragu, fost ministru al Finanțelor Publice într-o dezbatere publică în Argeș!

Anca Dragu, fost ministru al Finanțelor Publice într-o dezbatere publică în Argeș!

Anca Dragu, fost ministru al Finanțelor Publice participă la o dezbatere publică în Argeș! Evenimentul va avea loc la Business Forum Center din Piteşti (strada I.C. Brătianu 48-52), joi 19 iulie, cu începere de la ora 19.00, fiind organizat de Comunitatea locală ”Platforma România 100 Pitești Inovator”.

Dezbaterea din 19 iulie este cea de-a doua organizată în mai puțin de o lună de către Comunitatea locală ”Platforma România 100 Pitești Inovator”. Pe 20 iunie a.c., Comunitatea locală ”Platforma România 100 Pitești Inovator” a organizat la Biblioteca Județeană din Pitești o dezbatere la care a participat Dragoș Pîslaru, fost ministru al Muncii, Familiei și Protecției Sociale și consilier de stat pe probleme economice în Guvernul Dacian Cioloș. La dezbatere au participat peste 100 de persoane.

Fost ministru al Finanțelor Publice în Guvernul Dacian Cioloș, Anca Dragu este doctor în Economie, titlu obținut la A.S.E. București, și are studii și specializări la Institutul FMI – Washington DC, Universitatea Georgetown, George Washington University și la Joint Vienna Institute.

About The Author

Related posts