Breaking News
Andrei Aron la raport! A donat sau nu…!?
Andrei Aron la raport! A donat sau nu…!?

Andrei Aron la raport! A donat sau nu…!?

Andrei Aron la raport! A donat sau nu…!? Ce să doneze, o să vă întrebați? Sau o să ne întrebați cum au făcut-o mulți curioși până acum. Da, a trecut un an. Noi am anunțat că Andrei Aron este primul consilier care a declarat public că își donează indemnizația pe care o încasează în calitate de consilier pe probleme de Sănătate al primarului Elena Lasconi.

Andrei Aron a mai declarat atunci că va face public contribuția din salariu. Redactorii Ziarului din Muscel l-au întrebat ce a făcut în urma declarațiilor făcute publice adică s-a ținut sau nu de cuvânt iar Andrei Aron ne-a răspuns că a ajutat foarte mult, dar nu a considerat că trebuie să strige în gura mare pentru a-i mulțumi pe curioși.

,,În lunile iulie, august și septembrie am fost în concediu fără plată și am făcut tot ce trebuia făcut fără să fiu plătit iar din august lucrez cu normă de 1 o oră pe zi. Iar până acum am donat peste 36.000 de lei de când lucrez la primărie. Donațiile au fost în bani și servicii medicale”, a declarat Andrei Aron pentru Ziarul din Muscel.

About The Author

Related posts