Breaking News
Angajările la spitalul Câmpulung și multe reclamații!
Angajările la spitalul Câmpulung și multe reclamații!

Angajările la spitalul Câmpulung și multe reclamații!

Angajările la spitalul Câmpulung și multe reclamații! De curând a fost scos la concurs un post vacant pe perioadă nedeterminată de Arhivar la această instituție spitalicească. Postul vacant nu a fost anunțat pe site-ul spitalului ci prin ziarele de specialitate. S-a auzit de el din gură în gură și la selecția dosarelor de concurs s-au înscris 6 candidați.

Culmea, toți au fost admiși, chiar dacă la 3 dintre ei le-au lipsit acte în original de prin dosare, vorbim aici de cazier și adeverință medicală, certificat de căsătorie.

Pentru cei cu acte lipsă s-a specificat că trebuie aduse în maxim 3 zile, deci pentru a îndeplini toate condițiile pentru a merge mai departe dar între timp au fost declarați ADMISI. Deci, care a fost selecția, până aici?

Mai urmează și alte două probe până când unul singur va câștiga acest concurs, dar deja reclamațiile curg pe toate căile. Organizatorii spun că de vină este spitalul pentru aceste nereguli. Dar cine este spitalul? Că nu înțelegem…

Pentru ultimul concurs organizat primarul Elena Lasconi a dispus o anchetă internă și a mai declarat public că poate face și plângeri penale dacă găsește cele mai mici nereguli….

About The Author

Related posts