10.7 C
Campulung Muscel
luni, 3 octombrie, 2022

ANP: “Declarație comună de cooperare”

Alte Știri

ANP: “Declarație comună de cooperare”

În luna iulie 2022, Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) și Direcția Națională de Probațiune (DNP), împreună cu Serviciul Corecțional din Canada (SCC) au semnat o “Declarație comună de cooperare” care vizează schimbul de informații și transferul de expertiză și bune practici în domeniul corecțional. 

Cele trei instituții vor putea dezbate și dezvolta politici și programe corecționale, instrumente de evaluare a infractorilor, guvernanța corporativă prin cercetarea, evaluarea și măsurarea performanțelor organizaționale, formarea și dezvoltarea resurselor umane, precum și teme de probațiune.

Declarația a fost semnată pentru o perioadă de 5 ani, cu posibilitatea prelungirii ulterioare, prin acordul scris al părților. 

Documentul continuă colaborarea tripartită inițiată încă din anul 2016, când, cu sprijinul Ambasadei Canadei în România, a fost semnată prima declarație de acest fel, cu ocazia organizării conferinței anuale a Asociației Internaționale a Instituțiilor Corecționale și a Penitenciarelor (ICPA) la București.

 

Ultimele Știri

Dacă ai aceste nume în buletin Mioara, Ursu sau Lupu ești Privilegiat

Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa celebrează Ziua Mondială a Animalelor și oferă acces gratuit tuturor vizitatorilor care...

Alte știri din aceeași categorie