Breaking News
Anunț important din partea CAR Învățământ Câmpulung IFN
Anunț important din partea CAR Învățământ Câmpulung IFN

Anunț important din partea CAR Învățământ Câmpulung IFN

Membrii CAR Învățământ Câmpulung IFN care nu se pot deplasa la sediul instituției pentru a efectua plata ratelor sau pentru depunere la fondul social pot face plata prin banca, on-line sau de la ghișeul oricărei bănci.

Coordonatele privind plata sunt: Cod IBAN: RO08RNCB0023013773900001, deschis la BCR Câmpulung Beneficiar: CAR Învățământ Câmpulung IFN CUI: 11635637.

Detalii plată: Nume și prenume membru, CNP membru.

Un membru care are posibilitatea de a plăti prin bancă poate face cu un singur ordin de plată (o singură tranzacție) plata pentru mai mulți membri ai familiei sale, care au, de asemenea de plătit la CAR Învățământ Câmpulung IFN.

În acest caz, vă rugăm să menționați la detalii plată: numele și prenumele, CNP și eventual suma achitată pentru fiecare membru în parte, pentru a fi siguri că sumele descărcate în conturile dumneavoastră sunt cele pe care le solicitați.

Confirmarea încasării prin acest mijloc de plată o puteți primi a doua zi, sunând la telefon 0248511170, sau, având în vedere condițiile actuale și măsurile luate de Guvernul României împotriva răspândirii coronavirusului COVID-19, precum și măsurile luate de CAR Învățământ Câmpulung IFN privind asigurarea continuității activității în sprijinul membrilor noștri (telemunca), chiar și în astfel de situații, persoana de contact va fi Miculescu Ilioara, tel. 0724282953.

Momentan, programul de lucru cu publicul este de luni până joi, între orele 10.00 și 14.00. Eventualele modificări ale programului de lucru vă vor fi aduse la cunoștință prin afișare la sediul instituției și pe site-ul acesteia www.cardidactic.ro

About The Author

Related posts