Anunț important pentru fermierii argeșeni!

Anunț important pentru fermierii argeșeni!

Anunț important pentru fermierii argeșeni! APIA – Centrul Judeţean Argeş informează că a început în această săptămână o campanie de informare a fermierilor privind depunerea Cererii Unice de Plată în anului 2020.

Cererile Unice de Plată se depun la centrul judeţean sau la centrele locale APIA în perioada 2 martie – 15 mai 2020. Fermierii vor depune la APIA o singură cerere , chiar dacă utilizează suprafeţe de teren în diferite localităţi sau judeţe! În campania 2020, completarea declaraţiei de suprafaţă se realizează electronic, folosind aplicaţia IPA-Online la adresa: http://lpis.apia.org.ro/.

Finalizarea şi închiderea cererii unice de plată în IPA-Online se face în prezenţa funcţionarului APIA responsabil cu primirea cererii unice de plată, după verificarea acesteia şi a mesajelor din controlul parcelelor digitizate şi corectarea eventualelor probleme semnalate de către sistemul informatic. Acelaşi principiu se aplică şi pentru fermierii, crescători de animale, care vor completa cererea.

„Pentru a utiliza eficient timpul pe care APIA l-a rezervat pentru primirea Cererilor în Campania 2020, rugăm fermierii să se prezinte la data şi ora la care sunt programaţi conform invitaţiei primite”, precizează APIA.

About The Author

Related posts