Cu ce partid votați la alegerile parlamentare, din 6 decembrie?

PSD
PNL
USR PLUS
PRO ROMANIA SOCIAL - LIBERALĂ
PMP

Anunț pentru toți locuitorii de la bloc din Câmpulung
Anunț pentru toți locuitorii de la bloc din Câmpulung

Anunț pentru toți locuitorii de la bloc din Câmpulung

Anunț pentru toți locuitorii de la bloc din Câmpulung. Primăria municipiului Câmpulung aduce la cunoştinţă că în conformitate cu prevederile Legii nr.211/2011 art. 17, pentru reducerea cantităţii de deşeuri reciclabile care se pierd prin nevalorificare, cât şi pentru atingerea obiectivului anual cu 50%, de reducere a cantităţilor de deşeuri depozitate, cetăţenii şi agenţii economici de pe raza municipiului au obligaţia de a asigura precolectarea separată la sursă în recipiente distincte.

Astfel locuitorii de la bloc, au obligaţia de a depune separat deşeurile, respectiv deşeuri reciclabile (hârtie-carton, plastic, sticlă) în containere colorate inscriptionate, iar deşeurile reziduale (menajere) în containere gri (tablă), containere existente la platformele de colectare. Colectarea acestora se realizează zilnic.

Cetăţenii care locuiesc la case vor lăsa la poartă sacul cu reciclabil în PENULTIMA/ULTIMA VINERE DIN LUNĂ, care va fi ridicat de către operatorul de salubrizare S.C FINANCIAR URBAN.

Totodată menţionăm că pentru deşeurile de mari dimensiuni (resturi de mobilier, saltele, aparatură electrocasnică veche – DEEE), acestea se vor aduce la Centrul de colectare din cadrul Staţiei de Transfer, Str. Nicolae Popp, Câmpulung de Luni -Vineri între orele 08:00 – 15:00.

În caz de nerespectare se vor sancţiona cu amendă de la 100 la 300 lei conform Lg. Nr.101/2006 – Legea serviciului de salubrizare a localităţilor. 

About The Author

Related posts