Aproape 200 de sancţiuni aplicate de poliţişti!
Aproape 200 de sancţiuni aplicate de poliţişti!

Aproape 200 de sancţiuni aplicate de poliţişti!

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 179 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 60.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 27 de permise de conducere și au fost retrase 8 certificate de înmatriculare.

„Recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte toate regulile de circulație, în special cele referitoare la viteza legală, consumul de alcool, deplasarea pe lângă pietoni și schimbarea direcției de deplasare (prin viraj la stânga).

De asemenea, recomandăm tuturor participanților la trafic să adopte un comportament preventiv în deplasări, mai ales în trafic aglomerat și în condiții meteo ce limitează vizibilitatea sau aderența la carosabil”, transmite IPJ Argeş.

About The Author

Related posts