Arbore secular pus la pământ pentru că încurca un șantier!

Arbore secular pus la pământ pentru că încurca un șantier!

În orașul Câmpulung se taie arbori! Așa după capul fiecăruia, dar în cazul în care unii chiar creează probleme în jurul lor, nu se pot obține autorizațiile așa ușor, spre deloc!

S-au tăiat arbori seculari în Grădina Publică Mersi de-a lungul timpului și prin multe părți ale orașului care nu erau de pus la pământ, dar pentru că așa au decis unii și alții la momentul respectiv, după care la primul conflict creat între factorii de decizie aceștia și-au pus poalele în cap pe site-urile de socializare, dar și prin presa locală.

Acum a venit rândul unuia dintre cei doi arbori Ginkgo Biloba din municipiul nostru, supranumit și „Copacul lui Dumnezeu”, a fost măcelărit de către ADP.

Liberalii susțin pe pagina lor de socializare că sub pretextul că încurcă procesul de extindere al secției de Oncologie din curtea spitalului municipal, acest arbore a fost tăiat, din informațiile lor, fără a avea avize de la organele abilitate. Se pare că acest arbore ar fi încurcat doar organizarea șantierului și nicidecum extinderea secției de Oncologie.

Pentru a elucida dacă acest arbore a fost tăiat ilegal sau nu, liberalii au făcut o sesizare către instituțiile implicate și au cerut mai multe documente.
Specia Ginkgo Biloba este una dintre cele mai vechi specii de arbori, provenind din vremea jurassicului, cu proprietăți deosebite.

About The Author

Related posts