Are Câmpulungul cele mai ieftine locuințe din țară, este cel mai sărac oraș?
Are Câmpulungul cele mai ieftine locuințe din țară, este cel mai sărac oraș?

Are Câmpulungul cele mai ieftine locuințe din țară, este cel mai sărac oraș?

Are Câmpulungul cele mai ieftine locuințe din țară, este cel mai sărac oraș? La această întrebare nimeni nu poate răspunde cu exactitate decât să creeze tot felul de presupuneri. Apariția primarului Elena Lăsconi cu unele declarații la un post de televiziune național a fost discutată în cadrul ședinței ordinare de Consiliu Local la Câmpulung, această problemă la punctul Diverse fiind ridicat chiar de fostul primar Liviu Țâroiu.

,,În campania electorală doamna primar a spus că va face imagine orașului Câmpulung, din tot ce am văzut eu până acum pe emisiunile televizate nu cred că orașul Câmpulung poate fi cel mai sărac oraș, din țară, nu poate fi orașul cu cele mai ieftine case din România, 12.000 -15.000 euro una. Dacă dumneavoastră ați cumpărat o casă foarte ieftină asta nu înseamnă că așa sunt peste tot”, a spus actualul consilier local, Liviu Țâroiu.

Replica primarului Elena Lăsconi, nu a ezitat să apară foarte rapid chiar pe un ton tăios, mai în glumă, mai în serios:

,,Când ați spus dumneavoastră că eu vorbesc că orașul Câmpulung este cel mai sărac și că sunt cele mai ieftine case, pot spune că sunt case foarte ieftine, chiar mai ieftine de 12.000 de euro, nu am spus niciodată că este cel mai sărac oraș, sunt foarte mulți oameni care o duc rău”.

About The Author

Related posts