Argeşeni prinşi pe picior greşit de poliţiştii de la rutier

Argeşeni prinşi pe picior greşit de poliţiştii de la rutier

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai  structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 107 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 32.913 de lei, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 8 permise de conducere şi au fost retras 6 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Poiana Lacului, l-au depistat pe N.C.C. de 30 de ani, din Piteşti, în timp ce conducea un autoturism pe DN67B, comuna Moşoaia, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul a refuzat prelevarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art.337 din Codul Penal.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Topoloveni, l-au depistat pe B.M. de 44 de ani, din comuna Răteşti, în timp ce conducea un autoturism pe DC 109 Căteasca, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost condus la Spitalul Călineşti pentru prelevarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art.336 din Codul Penal.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Ştefăneşti, l-au depistat pe E.G.V. de 28 de ani, din comuna Băbana, în timp ce conducea pe DN 7 Ştefăneşti un autoturism, având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334 din Codul Penal.

About The Author

Related posts