web analytics
Breaking News
Argeşenii şi muscelenii invitaţi la Salonul Auto VIVO! Pitești

Argeşenii şi muscelenii invitaţi la Salonul Auto VIVO! Pitești

Ediția de toamnă a Salonului Auto VIVO! Pitești va reprezenta pentru BRIT Motor AG, Dealer şi Service Autorizat Jaguar Land Rover, oportunitatea de a prezenta într-un cadru relaxant, publicului argeşean, noutățile din prestigioasa lume a mărcilor britanice de autoturisme. Pe plan mondial, în acest an, legendarul constructor de autoturisme Jaguar Land Rover și-a consolidat poziția prin căștigarea mai multor premii și lansarea a două modele cu adevarat surprinzătoare: Jaguar E-PACE, cel mai nou membru în gama SUV-urilor Jaguar și noul Range Rover Velar, ce a revoluționat piata auto.

Din familia Jaguar, modelul F-PACE – primul SUV Jaguar de înaltă performanţă, înglobează manevrabilitatea sportivă și frumuseţea designului exterior. Jaguar transmite ADN-ul performanţelor sale legendare la care adaugă eficienţă, spaţiu şi cele mai performante sisteme de tracţiune intregrală şi siguranţă. Modelul Jaguar F-PACE a fost desemnat “Maşina Anului 2017” şi “Maşina cu cel mai bun design”, în cadrul competiţiei “World Car Awards 2017”.

Noul Range Rover Velar, cel mai nou model lansat de Land Rover, ce aduce un suflu nou de grație și eleganță în gama de modele Range Rover, va fi prezent și admirat pe parcursul expoziției. Modelul se remarcă prin somptuozitate, rafinament, capabilități în teren accidentat, precizie și atenție acordată detaliilor. Tehnologia avansată se îmbină cu designul contemporan si farurile cu LED și mânerele escamotabile ale ușilor subliniază designul sculptural și elegant, contribuind la obținerea celui mai aerodinamic Land Rover realizat până acum.

Noul Range Rover Velar dispune de sistemul multimedia Touch Pro Duo ce integrează 2 ecrane tactile de înaltă definiție cu diagonala de 10”, de sistemul de tracțiune integrală „Intelligent Driveline Dynamics”, suspensie pneumatică integrală și de sistemul Terrain Response 2. Eficiența și performanțele excepționale sunt asigurate de cele 6 motorizări diesel și benzină, alături de transmisia automată cu 8 rapoarte.

Iubitorii Land Rover, autoturisme ce se definesc prin design-ul inconfundabil şi rezultatele remarcabile, pot admira în cadrul expoziției și modelele Discovery Sport și Range Rover Evoque.

Discovery Sport este  un SUV compact, modern şi convingător. Silueta sa distinctivă şi aerodinamică, completată de capabilitatile legendare Land Rover, dau naştere autoturismului ce îmbină estetica şi funcţionalitatea. Finisajele interioare întregesc liniile exterioare şi transformă habitaclul în unul spaţios şi atrăgător. Suita de tehnologii InControl ce au fost testate în teren accidentat asigură siguranţă, confort şi versatilitate. Modelul dispune de toate calităţile care să transforme condusul într-o reală plăcere.

Modelul Range Rover Evoque a schimbat radical modul în care lumea a văzut SUV-urile. În cei 6 ani de la lansare, model a devenit cel mai bine vandut Range Rover, obținând un portofoliu generos de premii, cu peste 200 de distincții. Design-ul său contemporan și profilul individualizat garantează o prezență care nu trece neobservată.

 

About The Author

Related posts