19.8 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 28 mai, 2022

Argeșul are 34 de paturi în ATI, pentru care au ajuns să se certe primarii!

Alte Știri

Argeșul are 34 de paturi în ATI, pentru care au ajuns să se certe primarii! Domnilor conducărori ai orașelelor, municipiilor și comunelor, niciodată nu au existat restricții când este vorba despre bolnavi și spitale. ce faceți acum, vă delimitați teritoriile și faceți ping-pong cu medicii și cu bolnavii?

Știm că în aceste vremuri pandemice aceste subiecte sunt sensibile și captează atenția celor care deja sunt sub teroarea Covidului.

Unde vreți să ajungeți cu politicul vostru?

Să înțelegem că spitalele și bolile au ajuns să aibă culoare politică? În Argeș sunt doar 34 de paturi în secțiile ATI de la Mioveni și Pitești, 17 la Mioveni, 15 la spitalul județean Argeș și 2 la spitalul Militar. Aici ajung bolnavi din toate colțurile județului, nimeni nu îi triază, după principiul că sunt câmpulungeni, de la Curtea de Argeș, Mioveni, Costești, Topoloveni.

Declarațiile politice în schimb sunt halucinante, totul plecând de la faptul că un medic de la Câmpulung este transferat fără voia lui la spitalul județean Argeș pentru a salva secția ATI de la Mioveni pentru a nu se închide, din cauza lipsei de personal.

,,Spitalul municipal Câmpulung e sacrificat din nou pentru a salva spitalul Mioveni. Spitalul nostru nu va mai putea asigura urgențele chirurgicale, nașterile după ora 15:00 și mai ales nașterile Covid- pentru că la Câmpulung e singura maternitate Covid din județul Argeș.

Manevra e simplă: spitalul Mioveni este singurul spital din țară construit de la zero cu bani de la stat și singurul cu care se poate lăuda PSD pentru că toate celelalte promisiuni au fost minciuni gogonate. Nimeni nu a luat în calcul personalul medical. Dar s-a “rezolvat” politic.

Dacă PSD e la butoane în Argeș se poate orice, chiar dacă au de suferit peste 120 de mii de oameni. Așa că, la Mioveni lucrează medici de la spitalul județean. În mod logic, nu știu de ce ar surprinde pe cineva, spitalul județean a ajuns în imposibilitatea de a asigura gărzile. Dacă își ia medicii înapoi, se închide secția ATI Mioveni, prin urmare pierde finanțarea, iar asta nu dă deloc bine la partid. Concluzie: îi călcăm pe cap pe cei din Câmpulung”, a scris primarul Elena Lasconi pe pagina sa de socializare.

Ultimele Știri

GODENI: Primarul Ion Pădureanu, apel disperat pentru localnici

GODENI: Primarul Ion Pădureanu, apel disperat pentru localnici: "Dragi cetățeni din Costești și Capu Piscului de o săptămână pompăm apă,...
Dr.Max - farmacie online

Alte știri din aceeași categorie