20.7 C
Campulung Muscel
marți, 9 august, 2022

Arhitectul șef, Cătălin Ghiță vagabondează prin primăriile din Argeș…

Alte Știri

Arhitectul șef, Cătălin Ghiță vagabondează prin primăriile din Argeș. În această săptămână, Cătălin Ghiță și-a dat demisia din funcția de arhitect-șef al Piteștiului. Iar primarul Cristian Gentea a ținut să îi dea o replică foarte clară și argumentată după ce Cătălin Ghiță a afirmat că motivele plecării sale sunt în Primăria Pitești. Primarul Gentea a arătat cât se poate de punctual lipsa de seriozitate și de organizare a fostului arhitect-șef.

”Domnul Cătălin Ghiță nu a fost în stare să își organizeze direcția. Din partea mea nu a fost vreodată vreo presiune. Domnul Ghiță nu putea să se țină de program și din cauza lui Primăria Pitești a luat multe amenzi. Nu a fost în stare să creeze o legătură cu colegii lui, era foarte împrăștiat. Singur și-a creat probleme”, a declarat primarul Cristian Gentea.

Postul de arhitect-șef al Piteștiului a fost scos la concurs, iar concursul pentru ocuparea postului va fi pe 8 august.

Arhitectul șef, Cătălin Ghiță a plecat de la primăria Pitești a venit o scurtă perioadă la Câmpulung, unde s-a comportat la fel cum a declarat primarul Cristian Gentea după care s-a reîntors la județ, dar nici aici nu a rezistat.

Primarul Cristian Gentea a mai declarat că nu i-a cerut să facă ilegalități, dar primăria a luat a luat atât de multe amenzi încât i s-a luat și edilului.

foto descriptiv

Ultimele Știri

Știați că în România există cel mai mare lac helioterm din lume?

Știați că în România există cel mai mare lac helioterm din lume? Este cunoscut faptul că România dispune de...

Alte știri din aceeași categorie