14 C
Campulung Muscel
vineri, 29 martie, 2024

“Be better, do better!” – un program pentru tineri

Alte Știri
În perioada 31 iulie – 06 august 2015, în Centrul de Agrement 2 Mai, judeţul Constanţa, s-a desfăşurat proiectul de tineret “Be better, do better!”. Au participat reprezentanţi din 5 judeţe: Argeş, Galaţi, Giurgiu, Mehedinţi si Gorj.
Proiectul născut din dorinţa tinerilor de a se întâlni, a interacţiona şi a face schimb de experienţă cu alţi voluntari, a depăşit toate aşteptările.
În cele 6 zile participanţii au experimentat în Centrul de agrement 2 Mai, numeroase jocuri non-formale, de cunoaştere, de team-building, energizare, ateliere tematice: leadership, autocunoaştere, comunicare, public speaking, managementul voluntarilor etc.
Proiectul a oferit instrumente suficiente participanţilor pentru a-şi îmbogăţi cunoştinţele, implica în proiecte/ activităţi de voluntariat şi a consolidat cooperarea între parteneri, astfel încât, pe viitor să fie dezvoltate, în mod efectiv, noi si variate activităţi.
Câteva impresii ale participanţilor:”O săptămână cu activităţi minunate, Iniţiativă lăudabilă, Schimb de experienţă util, Felicitări, Multumiri, Sperăm să mai participăm şi anul viitor”. 
„Această tabără cred că şi-a atins scopul, în sensul în care a contribuit pentru tinerii participanţi la însuşirea noţiunilor de bază privind metodele şi instrumentele de educaţie nonformală, valorificarea ideilor de proiecte de tineret, dezvoltarea şi autocunoaşterea personală”, a declarat Adrian Bughiu, Directorul Executiv Adjunct al DJST Arges.
Proiectul este cuprins în Calendarul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Argeş pentru anul 2015 şi a avut drept scop îmbunătăţirea ofertei de activităţi de tip nonformal pentru tinerii implicaţi în activităţi specifice. Acesta a fost realizat în parteneriat cu AIESEC Piteşti, care a asigurat formatorii pentru activităţile desfăşurate în cadrul taberei.
Ultimele Știri

Data când va fi gata noua Creșă, construită după Revoluție, în Câmpulung Muscel

Data când va fi gata noua creșă, construită după Revoluție, în Câmpulung Muscel. Primărița Elena Lasconi a anunțat că...

Alte știri din aceeași categorie