19.8 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 28 mai, 2022

ATENȚIE: A fost Eclipsa de Soare! Zodiile cele mai afectate!

Alte Știri

Mare atenție! Nu tratați cu superficialitate! A fost Eclipsa de Soare, una dintre cele care vor urma pe tot parcursul anului 2016. Este un an dur, cu foarte multe lecții de viață, din care obligatoriu trebuie să învățăm ceva, pentru că altfel vom fi sancționați foarte dur.

Plină de semnificații, eclipsa din 9 martie se alcătuiește la 18°:55′ Pești, în opoziție, la grad aproape perfect, cu Jupiter la 18°:13′ Fecioară. În timp ce semnul Peștilor este ocupat de Soare și Lună, Mercur, Neptun, Kiron și Nodul Sud al Lunii care formează cuadraturi strânse cu Pluton, la rândul lui, Pluton va fi în cuadratură cu Jupiter.

În 2016 vor fi cinci eclipse: două de Soare și
trei de Lună după cum urmează: 9 martie, ora 03:54′, eclipsă totală de Soare, conjuncție Soare/Lună la 18°55′ Pești; 23 martie, ora 2:00′, eclipsă de Lună, opoziție Soare/Lună pe direcția Berbec/Balanță la 03°17′; 18 august, ora 12:26′ (ora de vară a României), eclipsă de Lună, conjuncție Soare/Lună la 25° 51’Leu; 1 septembrie, ora 12:03′ (ora de vară a României),eclipsă de Soare inelară, Soare conjuncție Lună la 09°:21′ Fecioară; 16 septembrie, ora 22:05′ (ora de vară a României), eclipsă de Lună, Soare opoziție Lună, pe direcția Fecioară/Pești la 24°:19′.

Iată zodiile cele mai afectate de eclipsă

Rac

Eclipsa de Soare din 9 martie le poate permite unora o transforme personală modestia altora, însă, ea le va permite salturi de conștiință spectaculoase. Sunt de ascultat avertismentele lansate de eclipsa din 1 septembrie într-un plan al comunicării.

Balanță

Până pe 9 septembrie multe aspecte de viață sunt trăite difuz, mocnit, „înfundat”, fără rezonanță, fără efect, în ciuda multor eforturi de a rupe acest văl de incertitudine sau imprecizie. După 9 septembrie, situația se schimbă în favoarea lor. Segmentul banilor va fi pus la încercare întregul an. Atenție în luna martie, când, cele două eclipse, mai ales cea din 9 martie, pot scoate la iveală aspectele șubrede cu privire la sănătate.

Săgetător

An al contrastelor, al contradicțiilor, al gesturilor de forță sau al deciziilor luate prin „forța împrejurărilor”. Atenție la efectele, la sugestiile și la impulsurile eclipsei de Soare din 9 martie (rol karmic) și ale celei din 1 septembrie, care vor așeza pe termen mediu, viitoarele probleme ce stau în calea lor. Întregul an stă sub semnul riscului de a se îmbolnăvi singuri prin stres, neliniște, spaime, supărări, conflicte care-i macină.

Vărsător

Funcțiile, puterea, notorietatea, succesul sunt șubrezite întregul an. La începutul lunii august dispare influența lui Marte dar rămâne activă, într-un alt registru și cu alte forme de manifestare, Luna Neagră. Risc de pierdere de imagine și de acuzații. Unii vor alege lupta care va fi crâncenă. Ochii pe bani în perioada eclipselor de Soare din 9 martie și 1 septembrie, ambele pe axa veniturilor bănești și a câștigurilor materiale!

Pești

Alianțele, căsătoriile, divorțurile, partajele, contractele, procesele, negocierile, parteneriale comerciale vor fi o realitate până pe 9 septembrie. Nu vor fi ușor de controlat dar nici imposibil de realizat, mai ales în preajma celor două eclipse din 9 martie și 1 septembrie, zile memorabile pentru evoluția lor. Din 9 septembrie, axa banilor devine atât de activă în fiecare clipă a vieții lor, de parcă toți Peștii ar fi bancheri sau brokeri. Afectați mai sunt și Gemenii și Fecioarele care trebuie să aibă mare grijă la accidentele rutiere, casnice de toate felurile și la felul în care comunică cu ceilalți!

Ultimele Știri

GODENI: Primarul Ion Pădureanu, apel disperat pentru localnici

GODENI: Primarul Ion Pădureanu, apel disperat pentru localnici: "Dragi cetățeni din Costești și Capu Piscului de o săptămână pompăm apă,...
Dr.Max - farmacie online

Alte știri din aceeași categorie