ATENȚIE! DN 73D închis din cauza unei alunecări de teren!

ATENȚIE! DN 73D închis din cauza unei alunecări de teren!

ATENȚIE! DN 73D închis din cauza unei alunecări de teren! La aproape un an acest drum a fost din nou afectat din cauza ploilor abundente din ultima perioadă.

O alunecare de teren din Boteni, județul Argeș, a distrus o porțiune de 200 de metri din DN 73D. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a decis închiderea drumului până când acesta va putea fi utilizat în condiții de siguranță, transmite Agerpres.

Pentru evitarea zonei afectate, CNAIR recomandă ruta următoare: pe sensul de mers Piteşti – Câmpulung al DN 73, de la km 1+128 (localitatea Mărăcineni), până la km 57+500 (intersecţie DN 73 cu DN 72A).

În intersecţie se virează la dreapta pe DN 72A , la km 64+110 şi se circulă până la km 60+620 (localitatea Stoeneşti), la intersecţia cu DN 73D, pe care se intră la km 49+125 de unde se poate circula până la km 41+500 pe ambele sensuri.

CNAIR precizează că regionala Bucureşti va lua urgent toate măsurile necesare pentru începerea lucrărilor de consolidare a corpului drumului şi pentru redeschiderea circulaţiei în condiţii de siguranţă, în cel mai scurt timp posibil.

 

About The Author

Related posts