ATENȚIE: se plătește taxă pentru locurile de parcare la Câmpulung!

ATENȚIE: se plătește taxă pentru locurile de parcare la Câmpulung!

ATENȚIE: se plătește taxă pentru locurile de parcare la Câmpulung! Hotărârea de Consiliu Local a intrat în vigoare de la 1 ianuarie, chiar dacă autoritățile locale nu au comunicat până acum acest lucru.

După ce vor fi finalizate toate procedurile amenzile vor fi usturătoare. Ca să vă convingeţi de „eficienţa” hotărârii care, până acum, a generat doar cheltuieli, fiind procurate parcometrele şi aplicaţia de plată prin SMS, iată cu ce sancţiuni crede primăria Câmpulung că le bagă spaima în oase şoferilor.

Cu amendă de la 50 lei la 100 lei se sancţionează: staţionarea în spaţiul de parcare cu plată, fără tichet de parcare sau abonament; depăşirea timpului de parcare conferit de tichetul folosit; staţionarea în spaţiul de parcare cu plată cu abonament expirat sau cu abonament eliberat pentru alt vehicul.

Riscă amenzi de la 20 la 200 lei cei care: distrug, deteriorează şi vandalizează aparatele de taxat; îşi parchează autovehiculul cu nerespectarea marcajului pentru locul de parcare. Sancţiunea pentru parcarea în zonele rezervate autovehiculelor speciale ale persoanelor cu handicap este cuprinsă între 50 lei şi 100 lei.

Cele mai aspre amenzi, între 200 şi 500 lei, sunt pentru următoarele fapte contravenţionale: refuzul şoferului de a plăti taxa de parcare; parcarea autovehiculelor a căror masă maximă autorizată depăşeşte 3,5 tone; neeliberarea locurilor de parcare, în vederea efectuării diverselor lucrări de marcare, modernizare, etc., la solicitarea angajaţilor primăriei Câmpulung sau a unităţilor care execută lucrări pentru municipalitate.

Începând cu luna februarie nivelul taxei anuale de parcare este de 80 de lei care include și TVA. Taxa de parcare anuală se datorează începând cu data de 1 a lunii următoare încheierii contractului, proporțional cu numărul de luni din an rămase până la 31 decembrie a fiecărui an.

About The Author

Related posts