ATENȚIONARE! Se face DEZINSECȚIE, DEZINFECȚIE ȘI DERATIZARE la Mioveni
ATENȚIONARE! Se face DEZINSECȚIE, DEZINFECȚIE ȘI DERATIZARE la Mioveni

ATENȚIONARE! Se face DEZINSECȚIE, DEZINFECȚIE ȘI DERATIZARE la Mioveni

Din cauza ploilor succesive, Primăria Mioveni a fost nevoită să amâne dezinsecţia programată pentru perioada 23 – 31 iulie 2018.
Astfel, în perioada 30 iulie – 5 august 2018, în Mioveni se vor efectua servicii de dezinsecţie, dezinfecție și deratizare pe domeniul public al oraşului, în scări de bloc, gospodării individuale și clădiri ale instituțiilor publice şi de învăţământ.
Atenționăm cetățenii să supravegheze cu atenţie copiii şi animalele de companie pentru a nu intra în zonele unde se vor pulveriza aceste substanțe, deoarece contactul repetat şi prelungit al substanţelor cu pielea şi ochii poate cauza iritaţii. Substanţele folosite sunt avizate de Ministerul Sănătăţii şi fac parte din grupele Xn (III) şi Xi (IV) de toxicitate.
MĂSURI DE PRIM AJUTOR ÎN CAZ DE:
-inhalare: se va duce pacientul la aer proaspăt.
-contact cu pielea: se va spăla din abundență imediat și cu atenție cu apă și săpun.
-contact cu ochii: se va spăla imediat cu apă cel puțin 15 minute.
-înghițire: NU se provoacă voma, nu există antidot, este necesar un tratament simptomatic. În toate situațiile se va consulta medicul.
RECOMANDĂRI:
-Timp de 2 ore după efectuarea tratamentelor de dezinsecţie să nu circulaţi pe scara blocului.
-După 2 ore de la efectuarea tratamentelor se va aerisi toată zona tratată timp de minimum 2 ore.
-Persoanele cu probleme respiratorii, cardiace sau astmatice sunt rugate să se deplaseze pe domeniul public doar după 4 ore de la efectuarea tratamentelor.
-În cazul în care sesizaţi miros specific de substanţă, este recomandată aerisirea imediată a încăperii.
Apicultorii sunt atenționați ca, în perioada menţionată, să ia toate măsurile care se impun în vederea protejării familiilor de albine. În caz contrar, Primăria orașului Mioveni şi S.C Coral Impex S.R.L (firma care desfășoară acțiunea de dezinsecţie, dezinfecție și deratizare) sunt absolvite de orice responsabilitate.
În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfăşurarea acestor servicii, perioada de efectuare a dezinsecţiei va fi prelungită până la o dată care va fi comunicată ulterior.‎

About The Author

Related posts