web analytics
Breaking News

Au fost 24 de ani, nedespărțiți! Marea i l-a luat tribut…

Au fost 24 de ani, nedespărțiți! Marea i l-a luat tribut…

Un tânăr în vârstă de 24 de ani din Piteşti a murit ieri la Constanţa după ce s-a înecat în apele Mării Negre. Este primul caz de înec din acest sezon. Victima era cadru militar, iar fratele lui geamăn și mama lucrează tot în armată.

Incidentul s-a petrecut pe plaja „3 Papuci” din municipiul Constanţa. Bărbatul a fost adus la mal, inconştient, de către un alt tânăr care se dădea cu kite-ul în zonă şi l-a auzit strigând după ajutor.

Medicii, sosiţi pe plajă, nu au reuşit să îl resusciteze pe tânăr, fiind declarat decesul. Vestea ajuns ca un fulger la Pitești, la mama tânărului. Femeia lucrează tot în cadrul armatei și a fost plecată în decursul timpului în teatrele de operațiuni la care România a participat cu forțe terestre.

Imediat ce a primit mesajul a plecat la Constanța. Tot acolo ajuns și fratele geamăn al băiatului înecat. Astăzi cei doi au întocmit formalitățile de ridicare a trupului. Fratele băiatului spune că erau nedespărțiți, cu excepția timpului în care se aflau la serviciu. Militarului înecat îi plăcea să își testeze limitele. De data asta i-a fost fatal.

Astăzi, la Pitești, acasă la familia Pohace, nu a fost nimeni.  Vecinii ne-au deschis, însă au refuzat să vorbească în fața camerei. Spun însă că gemenii militari erau băieți de excepție. Nu le vine să creadă că unul dintre ei și-a găsit sfârșitul în mare. O mașină a Ministerului Apărării va duce trupul militarului mort la Pitești, acolo unde va fi înmormântat.

About The Author

Related posts