Au primit absenţe la Muzeul Goleşti, pentru că s-au şcolit la Constanţa!

Au primit absenţe la Muzeul Goleşti, pentru că s-au şcolit la Constanţa!

Peste 300 de femei social democrate din întreaga ţară au participat, zilele acestea, la Constanţa, la Şcoala de Vară. Printre ele s-au numărat şi mai multe muscelence care nu au ajuns acolo cu mâinile goale.

Au plecat cu portul popular al zonei în bagaj, dar şi cu multe produse alimentare din Muscel. Vorbim aici de deputatul Simona Bucura Oprescu, senatorul Cristina Stocheci, consilierii judeţeni, Maria Cotenescu şi Diana Eftene, consilierul local, Estera Stămoiu şi multe altele.

produsele-muscelenePSD-istele din Muscel au impresionat cu portul popular, mai ales Simona Bucura Oprescu a purtat o maramă superbă pe cap, la care a asortat o pereche de opinci cu nojiţe. La colţul Argeşului au fost expuse produse tradiţionale cum ar fi caşcavalul de Brădet, covrigul muscelean, marcă înregistrată OSIM a cofetăriilor UN BĂIAT ŞI O FATĂ şi multe altele.

Pentru că au fost plecate la Constanţa, doamnele din Consiliul Judeţean Argeş au primit absenţe la Muzeul Goleşti, dar unele motivate, deoarece în Argeş a avut loc un eveniment care a reunit Fii şi Fiicele Argeşului într-o atmosferă tradiţională cu mâncare pe vatră şi produse autentice muscelene.

simona-cu-dragneaTemele de dezbatere s-au referit la procesul legislativ în actuala guvernare, la statutul şi rolul femeilor în politică şi în presă, dar şi la solidaritatea între femei

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea a participat vineri, 25 august 2017, la Şcoala de Vară a Femeilor Social Democrate de la Constanţa. Liviu Dragnea a declarat că nu a obținut niciodată mai multă încredere din partea femeilor ca la alegerile parlamentare din 2016.

 

„Cel mai important este că avem femei care ne susțin, care ne votează și care ne susțin fiind simpatizante și care ne-au ajutat să câștigăm alegerile, într-adevăr un scor istoric, care ne și obligă. Femeile din PSD reprezintă, după părerea mea, poate structura care ne dă speranță să mergem mai departe și curaj. Cu mine personal așa sunt ele. N-am spus niciodată vorbe goale. Mă întrebam înainte să vin aici ce ați mai putea face ca să fiți și mai frumoase decât sunteți, și ați făcut acest lucru cu acest port popular. Orice femeie care se îmbracă în port popular devine și mai frumoasă decât este. Dacă își mai pune și o coroniță, îți trebuie foarte multă stăpânire de sine”, a spus preşedintele PSD.

About The Author

Related posts