Au rămas pietoni din cauza vitezei excesive…

Au rămas pietoni din cauza vitezei excesive…

Au rămas pietoni din cauza vitezei excesive…

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Piteşti au depistat doi tineri de 20 de ani, ambii din Piteşti, care conduceau câte autoturisme pe strada Frații Golești din Piteşti, fiind înregistrați de aparatul RADAR cu viteza de 116, respectiv 114 km/h.

În ambele cazuri a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 1.305 lei fiecare, conform OUG 195/2002, totodată fiind aplăcată măsura suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile.

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 40 de ani, din București, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza comunei Mihăești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 114 km/h.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei conform OUG 195/2002 și i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile.

About The Author

Related posts