Au rămas pietoni după ce au dat în RADAR cu peste 100km/h!
Au rămas pietoni după ce au dat în RADAR cu peste 100km/h!

Au rămas pietoni după ce au dat în RADAR cu peste 100km/h!

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti, au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pe fondul condiţiilor meteo specifice de iarnă, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un tânăr de 23 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Schitu Golești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 112 km/h.

Tânărul a fost sancționat contravențional, conform OUG 195/2002R privind circulaţia pe drumurile publice, cu amendă în valoare de 1.305 lei, fiind luată și măsura complementară de reținere a permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 51 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Mihăești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 114 km/h.

Bărbatul a fost sancționat contravențional, conform OUG 195/2002R privind circulaţia pe drumurile publice, cu amendă în valoare de 1.305 lei, fiind luată și măsura complementară de reținere a permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

About The Author

Related posts