Au rulat cu viteză şi au rămas… pietoni!
Au rulat cu viteză şi au rămas… pietoni!

Au rulat cu viteză şi au rămas… pietoni!

Poliţiştii Biroului Rutier – Poliţia municipiului Câmpulung, au acţionat pe raza de competenţă, atât pe timpul zilei cât şi pe timpul nopţii. În cadrul acestor acţiuni, mai mulţi conducători auto au rămas fără permis de conducere şi au primit sancţiuni contravenţionale.

În 12 ore, cadrele de la circulaţie, au aplicat mai bine de 25 de sancţiuni contravenţionale şi au ridicat 10 permise de conducere pentru depăşirea vitezei de rulare pe DN 73.

Pe DN 73 pe raza comunei Schitu Goleşti, a fost depistat H.N.G. de 23 de ani din comuna Godeni care rula cu 138 de km/h. Acestuia i-a fost reţinut permisul de conducere şi a primit o sancţiune de 1305 lei.

Un alt vitezoman este N.C.A. de 21 de ani din Mihăeşti care rula pe raza comunei, pe DN 73 cu 132 de km/h. Şi tânărul din Mihăeşti a rămas pieton şi a primit o sancţiune de 1305 lei.

Cu 108 km/h a fost depistat B.R.G. de 40 de ani din Ţiţeşti, care circula pe DN 73 pe raza comunei Mihăeşti. Acesta a rămas pieton şi a primit amendă de 1305 lei.

L.C.A. de 29 de ani din Stoeneşti a fost înregistrat pe DN 73, la Stâlpeni de aparatul RADAR cu 115 km/h. Tânărul a rămas fără permsi de conducere şi a primit o sancţiune de 1305 lei.

B.R.C. de 24 de ani din Boteni a fost înregistrat de aparatul RADAR cu 111 km/h, pe raza comunei Mihăeşti. Şi el a rămas fără permis de conducere şi a primit 1305 lei amendă.

Un alt exemplu este S.A. de 41 de ani din Bucureşti care a fost înregistrat cu aparatul RADAR, pe raza comunei Stâlpeni cu 107 km/h. Şi bărbatul din Capitală a rămas fără permsi şi a primit o sancţiune de 1305 lei.

“Recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte toate regulile de circulație, în special cele referitoare la viteza legală, consumul de alcool, deplasarea pe lângă pietoni și schimbarea direcției de deplasare. De asemenea, recomandăm tuturor participanților la trafic să adopte un comportament preventiv în deplasări, mai ales în trafic aglomerat și în condiții meteo ce limitează vizibilitatea sau aderența la carosabil, transmit poliţiştii.

About The Author

Related posts