20.7 C
Campulung Muscel
marți, 9 august, 2022

AUR pentru pesediști. Medaliații zilei, președintele Mînzînă și trei deputați argeșeni

Alte Știri

AUR pentru pesediști. Medaliații zilei, președintele Mînzînă și trei deputați argeșeni. Prezenți la deschiderea Festivităților Zilelor Câmpulungului în restaurantul Ciobănașu, primărița Elena Lasconi le-a făcut o surpriză. Chiar dacă delegația a fost formată din 20 de persoane, consilieri județeni Aurel Iacșa, Ramona Nițoiu, Olavi Nițescu, Cătălin Mîndroc.

Alături de președintele Ion Mînzînă și cei doi vicepreședinți, Marius Nicolaescu și Adrian Bughiu au mai fost prezenți deputații argeșeni, Nicolae Pavelescu, Remus Mihalcea, Aurel Bălășoiu.

Primul medaliat a fost conducătorul județului Argeș fiind singurul președinte care a adus și la Câmpulung multe proiecte pe fonduri europene. La rândul lui, președintele CJ, Ion Mînzînă i-a dăruit primăriței Elena Lasconi o plachetă aniversară. Atenție! Nu suflată cu aur…

Surprizele au continuat și cei trei deputați argeșeni de la PSD prezenți la deschiderea Festivităților Zilelor Câmpulungului au primit câte o medalie de aur cu Câmpulung 500, foarte valoroasă, spune Elena Lasconi.

Ultimele Știri

Știați că în România există cel mai mare lac helioterm din lume?

Știați că în România există cel mai mare lac helioterm din lume? Este cunoscut faptul că România dispune de...

Alte știri din aceeași categorie