12.7 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 28 mai, 2022

AUR strânge semnături pentru demiterea președintelui

Alte Știri

AUR strânge semnături pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis în Târgul săptămânal din Lerești. Caravana AUR în frunte cu copreședintele partidului George Simion va ajunge vineri, 4 februarie și în Argeș.

578.588 de persoane au semnat până la data de 10 ianuarie 2022 pentru demiterea Președintelui României conform situației prezentată pe site-ul dedicat campaniei inițiate de partidul Alianța pentru Unirea Românilor. Pe scurt, după cum sunt prezentate argumentele în cadrul platformei mai sus amintite, Klaus Iohannis, „turistul de la Cotroceni”, trebuie să fie demis pentru că:

  1. A călcat în picioare Constituția, folosind-o în scop personal. A favorizat cu nerușinare PNL-ul său, deși președintele ar trebui să fie al tuturor cetățenilor.
  2. A recunoscut chiar el că nu e apt să fie șeful statului: statul român a eșuat.
  3. Este vinovatul moral pentru miile de morți. Marionetele puse cu încăpățânare de el sunt incapabile să gestioneze criza sanitară.
  4. I-a condamnat pe români la sărăcie cu dispreț, lăsând facturile să crească exploziv; România e producător de energie pentru străini.
  5. A distrus viitorul copiilor închizând școlile și lăsând în paragină sistemul de învățământ.
  6. A tras chiulul de la muncă de fiecare dată când țara avea nevoie de el. În cea mai gravă criză politică și sanitară a fugit în vizită la Piramide și a jucat golf.
  7. Față de eroii neamului nostru este lipsit de respect, nu e prezent aproape niciodată la sărbătorile naționale.
  8. Stă departe de nevoile românilor, preferând luxul de la Cotroceni în locul păcii sociale. Nu mediază între sindicate și patronate, între stat și cetățenii lui.
  9. A generat criza politică actuală în plină pandemie, condamnând oameni la moarte. A caparat Justiția și controlează activitatea guvernului, instituțiile încălcând legi pentru a-i îndeplini ordinele.
  10. Mirosind puterea absolută a început dezbinarea românilor, punându-i să lupte unul împotriva celuilalt, mizând pe lipsa noastră de unitate.
Ultimele Știri

GODENI: Primarul Ion Pădureanu, apel disperat pentru localnici

GODENI: Primarul Ion Pădureanu, apel disperat pentru localnici: "Dragi cetățeni din Costești și Capu Piscului de o săptămână pompăm apă,...
Dr.Max - farmacie online

Alte știri din aceeași categorie