Autoritățile locale din Lerești, trup și suflet pentru locuitori

Autoritățile locale din Lerești, trup și suflet pentru locuitori

Autoritățile locale din Lerești, trup și suflet pentru locuitori. Prin inițiativa primarului Marian Toader, s-a găsit o soluție la prevederile ordonanței militare care intră în vigoare de miercuri, 25 martie.

Este vorba despre situația în care românii, începând de azi, vor putea ieși de la domiciliu doar pentru alimente și dus-întors la locul de muncă, sau alte motive bine întemeiate, conform legii!

Problema sunt persoanele cu vârsta de peste 65 de ani‼‼

Potrivit noilor reglementări, începând din data de 25 martie și pe toată perioada de decretării stării de urgență, persoanele cu vârsta de peste 65 de ani NU MAI AU VOIE SĂ PĂRĂSEASCĂ DOMICILIUL, decât între orele 11-13 pentru cumpărături sau doar la serviciu, deoarece sunt cele mai vulnerabile persoane la virus.

Să-i sprijinim, la nevoie

Cum? Ei bine, ne-am gândit mult și am luat legătura cu magazinele de pe raza comunei Lerești. Avem echipe formate care identifică persoanele cu vârsta de peste 65 de ani și le vom sprijini să își poată face cumpărăturile de la domiciliu.

Magazinele din Lerești au răspuns pozitiv și au acceptat livrarea produselor de igienă personală și a alimentelor la domiciliu pentru persoanele trecute de 65 de ani, dar și pentru toți lereștenii care doresc să facă cumpărăturile prin livrare la domiciliu.

Astfel, se va face comerț cu amănuntul cu livrare la domiciliu, comenzile fiind luate telefonic pentru cumpărături utile pentru minim două zile.

Persoanele care vor livra îndeplinesc condițiile de prevenire a coronavirusului, respectând toate măsurile de igienă și protecție.

Facem un apel la dumneavoastră pentru a identifica persoanele care nu au cum să apeleze la magazine sau la cunoștințe pentru a le trimite la cumpărături.

De altfel, în această încercare grea, orice persoană care poate ajuta la distribuirea produselor alimentare lereștenilor de peste 65 de ani sunt binevenite să ne ajute cu livrările la domiciliu.

Iată contactele magazinelor:

❗Supermarket Monique, Valea lui Pătru- 0738690609 ;
❗”La Neluș” – 0745041911
❗La Cami & Petre – 0742 213 293 si 0745 146 480;
❗La Obloane – 0745021440
❗La Vlăduță – 0745452517
❗Gladiola – 0728502299
.

Vă rugăm distribuire!

About The Author

Related posts