19.8 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 28 mai, 2022

Autoritățile nu au bani pentru a rezolva problema solicitată de Sindicaliștii Sanitas

Alte Știri

Sindicaliștii din sistemul sanitar au declarat că sunt nemulțumiți de discuția purtată cu premierul Nicolae Ciucă. În urma acestei discuții, nu s-a ajuns la o concluzie care să-i mulțumească. Reprezentantul Sanitas a declarat că sindicaliștii nu-și doresc să protesteze,  dar asta este singura soluție în acest moment.

Vineri, 21 Ianuarie 2022, Preşedintele Federaţiei Sanitas din România, a declarat că negocierile nu au evoluat şi nu a fost luată o decizie care să satisfacă revendicările salariaţilor din sistemul sanitar.

Sindicaliștii Sanitas, nemulțumiți de discuția cu premierul

Leonard Bărăscu s-a întâlnit cu premierul româniei, Nicolae Ciucă,pentru a discuta despre acest subiect. Autoritățile susțin că nu știu dacă au bani pentru creșterea salarială. După această întrunire va avea loc un Birou executiv, iar săptămâna viitoare un Consiliu Executiv.

„Am ieşit cu o concluzie care nu ne satisface. (…) Ei spun că nu pot să răspundă (dacă sunt bani pentru creşterile salariale – n.r.), că sunt în căutări, în încercări, găsim soluţii. Au mai apărut şi altele. Mâine o să avem un Birou Executiv şi săptămâna viitoare un Consiliu Naţional şi o să vedem ce decid colegii, în momentul în care suntem în acelaşi punct. Deci, nu am depăşit punctul”, a afirmat Bărăscu.

Continuarea o găsiți AICI.

Ultimele Știri

GODENI: Primarul Ion Pădureanu, apel disperat pentru localnici

GODENI: Primarul Ion Pădureanu, apel disperat pentru localnici: "Dragi cetățeni din Costești și Capu Piscului de o săptămână pompăm apă,...
Dr.Max - farmacie online

Alte știri din aceeași categorie