Autorităţile puse pe jar de un minor…

Autorităţile puse pe jar de un minor…

Autorităţile puse pe jar de un minor…

Un copil de 7 ani a dispărut duminică de lângă familia lui. S-a întâmplat în jurul orei 13.00, în satul Slănic din comuna Aninoasa, judetul Argeș. Acolo, lângă o mânăstire din zona, o familie de rudari a observat că unul dintre copii lipsește.

L-au căutat și nu l-au găsit. Într-un final, o femeie a zis să sune la 112 și a coborât în sat unde a găsit un văcar de pe telefonul căruia a sunat. Autoritatile au plecat să-l caute. După câteva ore însă, primarul din Aninoasa a aflat ca băiețelul, în vârstă de 7 ani, s-ar afla acasă, acolo unde a ajuns trecând dealul.

“M-a sunat domnul Câmpuleanu de la Secţia de Poliţie Schitu Goleşti şi m-a anunţat că avem un copil dispărut. Când am plecat de acasă, din Slănic, am văzut câteva rudărese pe drum, nu erau de la mine din comună. Le-am întrebat ce e cu ele şi mi-au răspuns că au pierdut copilul. Tot ele au zis că le-a spus cineva că ar fi văzut copilul pe drumul asta, că ar fi trecut dealul spre Berevoeşti. Le-am urcat în maşină şi a venit şi comandantul Câmpuleanu de la secţie şi am găsit copilul acasă acolo în Gămăceşti, în ţigănie. Acum trebuie să o găsim pe mama copilului, că ea a plecat prin pădure după copil şi trebuie să o găsim. O să plecăm pe poteca care merge spre Schitu Goleşti, ne ducem cu jandarmii, să o găsim”, a precizat primarul din Aninoasa, Ştefan Benonie.

Familia respectivă de rudari locuiește în satul Gămăcești, devenit celebru în urma cazului stăpânilor de sclavi din Argeș.

About The Author

Related posts