12.7 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 28 mai, 2022

Averea pe care o are polițistul pericol public! Și-a trecut salariul la secret

Alte Știri

Constantin Popescu, polițistul care a lovit-o mortal cu mașina de Poliție pe minora de 13 ani Raisa, pe o trecere de pietoni din București, acum câteva zile, și-a depus declarația de avere în anul 2021. Ce proprietăți deține agentul secției 5 de Poliție din sectorul 1 al Capitalei. Bărbatul lucrează de aproape cinci ani în Ministerul de Interne.

Ce avere are Constantin Popescu, polițistul care a omorât o fetiță pe trecerea de pietoni

România a fost zguduită de povestea cutremurătoare a micuței Raisa, lovită mortal pe trecerea de pietoni pe bulevardul Laminorului din Capitală, de către o mașină de Poliție, la volanul căreia se afla agentul Constantin Popescu.

Bărbatul în vârstă de 27 de ani lucrează la secția 5 de Poliție din București și este cercetat în libertate pentru ucidere din culpă, aflându-se sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile.

Reamintim că polițistul a lovit cu automobilul pe trecerea de pietoni două eleve, o fetiță de 11 ani pe nume Marina, care a fost externată din spital, de curând, și o minoră pe nume Raisa Nicoleta, în vârstă de 13 ani, care a murit pe loc, în urma impactului cu mașina. Continuarea o găsiți AICI.

Ultimele Știri

GODENI: Primarul Ion Pădureanu, apel disperat pentru localnici

GODENI: Primarul Ion Pădureanu, apel disperat pentru localnici: "Dragi cetățeni din Costești și Capu Piscului de o săptămână pompăm apă,...
Dr.Max - farmacie online

Alte știri din aceeași categorie