21.3 C
Campulung Muscel
miercuri, 6 iulie, 2022

B.U.G. Mafia va susține cel mai tare concert la Mioveni la festivalul ANALOGUE

Alte Știri

B.U.G. Mafia va susține cel mai tare concert la Mioveni la festivalul ANALOGUE din septembrie.

B.U.G. Mafia este una dintre cele mai vechi și mai iubite de hip-hop de la noi din țară, urmând să împlinească în luna octombrie 29 de ani de la înființare. Au cucerit întreaga Românie cu muzica lor, devenind un adevărat fenomen socail la finalul anilor ’90.

Muzica B.U.G. Mafia a debutat în România imediat după Revoluție, însă au avut un drum lung de parcurs până să ajungă în vârf. Eforturile au fost pe deplin răsplătite, devenind cea mai bună trupă de hip-hop din țară. Cei trei bărbați care o compun sunt, după cum spuneam, Uzzi, Tataee și Caddillac, prescurtat la Caddy.

Melodiile lor încă răsună în cluburi și continuă să aibă extrem de mulți fani în toată țara. Chiar dacă de-a lungul timpului s-au schimbat mult, cei trei au avut încă de tineri muzica în sânge.

Nu-ti mai lua bilet în altă parte, vino pe 2-4 Septembrie aici: https://analogue.ro. Pe autostradă, lângă #Pitesti.
Mioveniul, Piteștiul și Argesul #cresc, iar proiectele bune pentru comunitate trebuie susținute.
Ultimele Știri

Câmpulungeanca care a inventat divice-urile care vin de hac, precoce cancerelor de sân, pulmonar, gastric. Chiar și diabetului la copii…

Câmpulungeanca care a inventat divice-urile care vin de hac precoce cancerelor de sân, pulmonar, gastric. Chiar și diabetului la...
Dr.Max - farmacie online

Alte știri din aceeași categorie